Flick edition olmasının pek artısı yok aslında sadece daha hawli.Kaçırma bence hem uygun fiyat hemde Flick edition
Kanka Flick edition bildiğim kadarı ile 0 satılmıyor ancak böyle durumlarda satılıyor 0 olarak , yani Limited editionmuş gibi düşün.Flick edition olmasının pek artısı yok aslında sadece daha hawli.
650 670 e düşürürsen çok güzel olur.Arkadaşlar max 2,5 ay Fury X 2. Nesil bekleyeceğim @ArdaM eğer beklentimi karşılamaz ise Cloud II düşüneceğim. Özellikle bu tür sahibinden-letgo gibi sitelerden Bölgemi seçerek 0 bakıyorum. Kulaklık Redbull Flick Edition'mış. Ürün linkini ve açıklamasını bırakıyorum:
Alıntıyı görüntüleBilgisayar Kulaklık ve Mikrofon Modelleri & Fiyatları sahibinden.com'da
Bilgisayar Kulaklık ve Mikrofon Modelleri ikinci el ve sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da. En uygun fiyatlar için tıklayın.www.sahibinden.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Furkan Aslan @Mert Özkaya @keremcnsz24 @techno3030
Kanka Flick edition bildiğim kadarı ile 0 satılmıyor ancak böyle durumlarda satılıyor 0 olarak , yani Limited editionmuş gibi düşün.
Agaaa çok güzel Hayırlı olsun. Bildiğin başka bu kulaklık gibi güzel olan hyprex ürünü var mı?
550 TL'm var şuan. Para elimde tam olunca bir indirim daha sorarım. 730 dan 700 e düştü. Bence sıfır olduğu için daha düşmez ama belki yaşım biraz küçük olduğu için 13 bi indirim daha yapar650 670 e düşürürsen çok güzel olur.
Umarım yapar. İndirimi kim istemez ki.550 TL'm var şuan. Para elimde tam olunca bir indirim daha sorarım. 730 dan 700 e düştü. Bence sıfır olduğu için daha düşmez ama belki yaşım biraz küçük olduğu için 13 bi indirim daha yapar
Kaçırma bence hem uygun fiyat hemde Flick edition
Agaaa çok güzel Hayırlı olsun. Bildiğin başka bu kulaklık gibi güzel olan hyprex ürünü var mı?
Yedek pedleri yokmuş içinde, vazgeçtim. Almışken uzun ömürlü bir şey alacağım Fury X 2. Nesil bekleyeceğim.650 670 e düşürürsen çok güzel olur.