TavafEdenAdam
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 152
Rx 580 alıp 1 yıl kullanıcam, cs, lol, valo, minecraft bunları oyniyacagim
Islemcim:5600x
32gb ram
Ddr4 sistem
32gb ram
Ddr4 sistem
Saolasin çok teşekkür ederim, çiçek sepetinde var, snt rx 580, 0 mi o beyaz renkteki
21 adet oyun testine buradan bakabilirsin. Aralarında CS2'de var.
Ayrıca 0'ı Akakçe'de bayağı var.
Var bayağıSıfır rx 580'i görsem inanmam. Onun yerine ikinci el 5500 xt bakılabilir
Saolasin çok teşekkür ederim, çiçek sepetinde var, snt rx 580, 0 mi o beyaz renkteki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Var bayağı
Sıfır rx580 parasına 2060 veriyorlar hocam gereksiz rx580.Rx 580 alıp 1 yıl kullanıcam, cs, lol, valo, minecraft bunları oyniyacagim
32gb ram
Ddr4 sistem
Kardeşim inan bana 2.el ile hiç uğraşasim yok, fabrikada çalışıyorum gereksiz yoğunluk + mesai hangi fırsatta alayim, diyorum 1 yıl götürsün sonra değişirim, idare etsin beni fps oyunlarında yeterli benim için saolun yanitladiginiz icinSıfır rx580 parasına 2060 veriyorlar hocam gereksiz rx580.
Trendyol nasıl sizceRica ederim.
AMD Radeon RX 580 Fiyatları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz RX 580 fiyatlarını Akakçe ile incele! Yüzlerce seçenek arasından en iyi RX 580 fırsatlarını gör, indirim ve kampanyaları yakala!www.akakce.com
Buradan bakabilirsin. Ben olsam Hepsiburada'dan alırım. En azından bir sıkıntı olduğunda muhatap olacağın insanlar var.
O zaman az daha koyup rx 6500xt alın rx580 e 1500tl den fazlası haram.Kardeşim inan bana 2.el ile hiç uğraşasim yok, fabrikada çalışıyorum gereksiz yoğunluk + mesai hangi fırsatta alayim, diyorum 1 yıl götürsün sonra değişirim, idare etsin beni fps oyunlarında yeterli benim için saolun yanitladiginiz icin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Trendyol nasıl sizce
İthalatçı garantili + olarak jelatinli ve hani en kötü memorysine bakarım kartın, sıfırları var gibi, basliktada dediğim gibi 1 yıl götürsün benim için yeterlisıfır değil onlar paranı direk çöpe atıyorsun
orada sıfır dediğine bakma sen yenilenmiş gibi düşün ayrıca berbat kalitede malzeme kullanıyorlar bi garantisi vs yok emin ol gidip 2.el 2k ya güzel bir marka alsan daha performanslı olurİthalatçı garantili + olarak jelatinli ve hani en kötü memorysine bakarım kartın, sıfırları var gibi, basliktada dediğim gibi 1 yıl götürsün benim için yeterli