M MelihcanTR 80+ Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 31 Reaksiyon skoru 7 12 Mayıs 2020 #1 Arkadaşlar bilgisayarıma format attım ve bilgisayara format atmadan önce usb'ye metin belgesi olarak bir bilgimi kaydettim ve açmaya çalışırken böyle hata ile karşılaşıyorum ne yapmalıyım.
Arkadaşlar bilgisayarıma format attım ve bilgisayara format atmadan önce usb'ye metin belgesi olarak bir bilgimi kaydettim ve açmaya çalışırken böyle hata ile karşılaşıyorum ne yapmalıyım.
A Alican01 80+ Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 178 Reaksiyon skoru 42 12 Mayıs 2020 #2 sağ tıkla düzenle de yada birlikte aç de
Baihu 80+ Bronze Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 1,926 Reaksiyon skoru 815 12 Mayıs 2020 #3 Dosya özelliklerinden izinlere bakabilirsiniz. Yetkilendirmeler normal mi?
M MelihcanTR 80+ Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 31 Reaksiyon skoru 7 12 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 Alican01 yazmış: sağ tıkla düzenle de yada birlikte aç de Devamı için tıklayın... Öyle denedim olmadı yine aynı hata meydana geldi Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 12 Mayıs 2020 Baihu yazmış: Dosya özelliklerinden izinlere bakabilirsiniz. Yetkilendirmeler normal mi? Devamı için tıklayın... yetkilendirme format atmadan önceki windows oturumuma ait.
Alican01 yazmış: sağ tıkla düzenle de yada birlikte aç de Devamı için tıklayın... Öyle denedim olmadı yine aynı hata meydana geldi Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 12 Mayıs 2020 Baihu yazmış: Dosya özelliklerinden izinlere bakabilirsiniz. Yetkilendirmeler normal mi? Devamı için tıklayın... yetkilendirme format atmadan önceki windows oturumuma ait.