ilker adam
80+
- Reaksiyon skoru
- 60
Merhabalar, arkadaşlar arasında 2B2T gibi server açtık. O serverda hepimiz hile açacağız. Sigma client güvenilir mi?
Ben kullandım uzun süre sıkıntı çıkmadı.Merhabalar, arkadaşlar arasında 2B2T gibi server açtık. O serverda hepimiz hile açacağız. Sigma client güvenilir mi?
Hocam ben reddit ve technopatta BTC kazan bir virüs diyorlar.Ben kullandım uzun süre sıkıntı çıkmadı.
BTC kazılıyor mu ya ?Hocam ben reddit ve technopatta BTC kazan bir virüs diyorlar.
Bilmiyorum. Öyle diyorlar.BTC kazılıyor mu ya ?
Başka virüssüz hile öneriniz var mı. Beni bekliyorlar.Kaspersky varsa görür bence
Böyle programlar hep risklidir hocam fakat kaspersky gibi sağlam bir antivirusten geçebilecek kadar iyi yazıldıklarını sanmıyorum çoğu hileninBaşka virüssüz hile öneriniz var mı. Beni bekliyorlar.
Ben KIS var.Böyle programlar hep risklidir hocam fakat kaspersky gibi sağlam bir antivirusten geçebilecek kadar iyi yazıldıklarını sanmıyorum çoğu hilenin
Impact client nasıldır?Ben kullandım uzun süre sıkıntı çıkmadı.
Valla bilmiyorum impact ı bir tane daha kullandığım bi program vardı ama adını unuttum.Ben KIS var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Impact client nasıldır?
Hocam ne kadar süre?Ben kullandım uzun süre sıkıntı çıkmadı.
1 2 ay falanHocam ne kadar süre?
bende baya bir süre kullandım no problemBen kullandım uzun süre sıkıntı çıkmadı.