Sık sık deprem oluyor sonumuz ne olacak

yusuf544

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
437
SELAMÜN ALEYKÜM
Daha şimdi koltukta uzanırken tirtirtirdim deprem oluyodu hisseettşm 5.1 büyğklüğünde sonumuz ne olacak binalar eski eskiden hiç kafama takmazdım arık biraz tedirgin olmaya başladım.

SELAMÜN ALEYKÜM
Daha şimdi koltukta uzanırken tirtirtirdim deprem oluyodu hisseettşm 5.1 büyğklüğünde sonumuz ne olacak binalar eski eskiden hiç kafama takmazdım arık biraz tedirgin olmaya başladım.
oncelikle gecmis olsun, ne yazikki muteahitlerimiz malzemeden kacmaya ve devlette denetlemeyip kentsel donusum icin projeler yapmamaya devam ederse bi buyuk depremde 6 subattaki gibi aci bi manzara ile karsi karsiya kalacaz

SELAMÜN ALEYKÜM
ölüm

SELAMÜN ALEYKÜM
Çantanı hazırlaryacaksın, her ana olabilecek miş gibi hazırlıklı bekleyeceksin. Başka yapacağın bir şey yok, gerisi senin elinde olan bir şey değil :D

Büyük deprem olursa öleceksiniz. Sonunuz bu olacak. :D

Öncelikle halk olarak o kadar altında ezildiğimiz vergilerimizi her durumda ödeyecek üstüne sen çuval dolusu para ödediğin ev düşük kalite beton yada eksik demir/kolon yüzünden çökecek ve ölebilirsin müşahitinde bilerek öldürülen 2 kişi için katil 4 ay yatıp çıkıyor ben bilerek yapmadım diyerek büyük ihtimal hiç ceza almadan tekrardan bina yapmaya devam edecek ( evet bu dediğim şey oldu videosunu aramaya üşendim ama anlamayan olursa ararım)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,736
Üyeler
183,629
Son üye
T-650
Geri