(silindi)

Evet özür mesajını attım takmadı kaç kez attım hemde ondan sonra yazdı bana dalga geçer bir biçimde konuştu hep benim tek isteğim eskisi gibi olmaktı ama hem yalan söyledi hem özrüme böyle şeyleri konuşmaktan sıkıldım tarzı konuştu ve boş bir edebiyat yaptı yani barışmıyacaktın madem neden yeniden takip attın ve sınavlardan sonra konuşabiliriz belki dedinki yani sırf zevke süründürmekten başka bir şey değil bu.
nasıl bir insan olduğunu öğrendiğim için gram üzülmüyorum.
(hayatımdan sildimde artık o kişiyi eğer o barışmak isterse bile onun yaptığı gibi asla takmıyacağım)
Kaçan kovalanır ne yazık ki, strateji diyebiliriz hep işe yarıyor burada da onu görüyorum.
Sadece yediğin kazığı unutma, eğer senle barışmak isterse (ki yeteri kadar pişkin biri ise tekrar yapabilir neden olmasın) direkt içine düşmeden ağırdan alıp barışırsın sonrasında sen darbeyi vurursun eğer intikam istersen.

intikam istemiyorum tek istediğim bir daha hayatımda hiç karşıma çıkmaması teşekkürler destekleriniz için hepinize ben engel attıktan sonra kısıtlamamı fln kaldırmış yumuşadı azıcık ama artık iş içten geçti olmaz yani 0
Aklı sıra round 2'ye hazırlanıyorsa şaşırmam :D Rica ederim.

yok kızın yazdıklarını anlarımda erkek arkadaşım var fln tarzı bir yalan yani kendini küçük düşürmek anca çok saçma ve gereksiz ben asla kıskandırmaya çalışmadım küstüğümüzden beri
Yani erkek arkadaşım var ne alaka harbiden yersiz ve gereksiz olmuş :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,252
Üyeler
190,882
Son üye
Lmaozk345
Geri