Klasik Twitter adam.Alıntıyı görüntüle
İLKİNE BAYILDIM DNFJSNDJKFN SJDNFJKNSKDF
Onlarda kendi düşüncelerini söylediler, bu tarz konular foruma ve kendinize zarar verir.
Ben sınavlarımı oldum fakat sayılmıyacakmış.Valla eğer sağlığımızı hiçe atıp şu dönemde 2 3 haftada ard arda sınav yapmaya kalkarlarsa evet işime gelince severim işime gelmeyince sevmem.
Çünkü adam akıllı yönetemiyorlar onlarda ne yaptığını bilmiyor.
Twitter diye bir kavram olmasa 1.ciye twitter derimAlıntıyı görüntüle
Hocam Siz Olmayacaksınız. Olmayanlar 2.dönem OlacakBen sınavlarımı oldum fakat sayılmıyacakmış.
İkinci dönem tekrardan sınava gireceğim.
Yönetecekleri ülkeyi de , sistemi de........
Aga 2004 ve 2005 tayfa felaket geliyorAlıntıyı görüntüle
Bizim sınavlarımız geçerli sayılmayacakmış.Hocam Siz Olmayacaksınız. Olmayanlar 2.dönem Olacak
Bu konuda haklıyım ama.Yönetecekleri ülkeyi de , sistemi de........
Hocam Ama Kamuoyu Baskısını Bir kez daha görmüş Olduk.Demek ki Tepki gösterince oluyormuşAga 2004 ve 2005 tayfa felaket geliyor
Twitter üzerinden gelen tepkileri dikkate almaları güzel çünkü zaten ülkecek yanlış birşeye tepki gösterip istemiyoruz.
tmSınavlar ertelenmeyecekti hani?
Normal sınavlar mı?95 ortalama yaptım yapma hocam.Ben sınavlarımı oldum fakat sayılmıyacakmış.
İkinci dönem tekrardan sınava gireceğim.
Yönetecekleri ülkeyi de , sistemi de........
Hocam haberde sizin sınavlarınız geçerli diyorduBizim sınavlarımız geçerli sayılmayacakmış.
İkinci dönem bir daha gireceğiz.
Bu konuda haklıyım ama.
Şu anda dersteki hocam öyle diyor.Normal sınavlar mı?95 ortalama yaptım yapma hocam.
Hocam Geçerli Diyordu Sizin içinNormal sınavlar mı?95 ortalama yaptım yapma hocam.