Düzgün bir şekilde anlamadığımı belirttim. Ama gold stuck kata otp olarak kendinin çok havalı olduğunu düşünüp laf dalaşı içerisine giriyorsun.Sinemalar film seanslarını her hafta cuma günü güncelliyor. Perşembe günü(dün) ondan önceki haftanın cuma günü film listesi paylaşılmadıysa film gösterimi olmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arapça da yazabilirim
Laf dalaşına girmek gibi bir niyetim yok ve oynadığımı sandığınız hero ve oyunun konu ile ne alakası var ? Ayrıca rankım sandığınız gibi gold değil maalesef özür dilerim diamond stuckımDüzgün bir şekilde anlamadığımı belirttim. Ama gold stuck kata otp olarak kendinin çok havalı olduğunu düşünüp laf dalaşı içerisine giriyorsun.
Dediğinizi anlamadığım için demiş olduğunuz "Arapça da yazabilirim?" ne anlama geliyor? Toksiklikten başka hiç bir anlama gelmiyor. Ha bu arada oyunu yıllarca oynayıp normal bir rankta kalmak seni havalı yapmıyor, bunu da bilmeni istedim.Laf dalaşına girmek gibi bir niyetim yok ve oynadığımı sandığınız hero ve oyunun konu ile ne alakası var ? Ayrıca rankım sandığınız gibi gold değil maalesef özür dilerim diamond stuckım
Ok boomer iyi gecelerDediğinizi anlamadığım için demiş olduğunuz "Arapça da yazabilirim?" ne anlama geliyor? Toksiklikten başka hiç bir anlama gelmiyor. Ha bu arada oyunu yıllarca oynayıp normal bir rankta kalmak seni havalı yapmıyor, bunu da bilmeni istedim.
kasma bro özetle önümüzdeki hafta düzene girerDediğinizi anlamadığım için demiş olduğunuz "Arapça da yazabilirim?" ne anlama geliyor? Toksiklikten başka hiç bir anlama gelmiyor. Ha bu arada oyunu yıllarca oynayıp normal bir rankta kalmak seni havalı yapmıyor, bunu da bilmeni istedim.
" şu an yasak olmasa da film yok " demek istemiş şairOk boomer iyi geceler