VitoScaletta
80+ Gold
repack indirdiysen yanlışlıkla ses dosyalarını silmiş olabilirsin ve crack değiştirip bir daha deneama noramal bir şekilde oynayanlar var
repack indirdiysen yanlışlıkla ses dosyalarını silmiş olabilirsin ve crack değiştirip bir daha deneama noramal bir şekilde oynayanlar var
Korsan oynadığımızı nerden çıkardınız hocam ?hocam şimdi birbirmizi yemeyelim hepiniz korsan oyun oynuyorsunuz bana korsan düşmanıymışsınız gibi yapmayın yardım istiyoruz burada bende biliyorum orjinal almayı her oyuna o kadar para veremem.
Mesaj otomatik birleştirildi:
sorunu biliyormusun bilmiyor msuun onu söyle
Çözümü biliyorum. Söylersem ceza yerim istemiyorum. Buradaki insanları da riske atmana gerek yok. Korsan içeriklere çözüm üretmek yasak.hocam şimdi birbirmizi yemeyelim hepiniz korsan oyun oynuyorsunuz bana korsan düşmanıymışsınız gibi yapmayın yardım istiyoruz burada bende biliyorum orjinal almayı her oyuna o kadar para veremem.
sorunu biliyormusun bilmiyor msuun onu söyle
özelden yazabilridin yada dc denÇözümü biliyorum. Söylersem ceza yerim istemiyorum. Buradaki insanları da riske atmana gerek yok. Korsan içeriklere çözüm üretmek yasak.
hiç oynamadınız mıKorsan oynadığımızı nerden çıkardınız hocam ?
Hayır hocam hiç oynamadımözelden yazabilridin yada dc den
hiç oynamadınız mı
hocam ses dosyalırının silinp silinmediğini nasıl anlayabilrizrepack indirdiysen yanlışlıkla ses dosyalarını silmiş olabilirsin ve crack değiştirip bir daha dene
peki öyle olsun hocamHayır hocam hiç oynamadım![]()
![]()
![]()
Üzgünüm.özelden yazabilridin yada dc den
hiç oynamadınız mı