Ben de onu hiç beğenmiyorum. Kalırsa siyah 4000D Airflow alayım en iyisi.bu arda hala stokta var gözüküyor ama neden stoktan dolayı dedin?
Mesaj otomatik birleştirildi:
bilmiyorum ben TUF GT301 almayı düşünüyorum çok hoşuma gidiyor duruşu.
hayırlı olsun kasa geldiğinde inceleme paylaşırsan bu sayfada iyi olur.Ben rtx 2060 modeli aldım . Daha öncr zotac kullanma fırsatım olmadı sadece nvidia kart için üretim yapıyorlar ama umarım kronik sorun vs yoktur direk aldım bidaha böyle fırsat zor
İncelerim dış kasa olarak eski sistemimle aynı power ını fana beğenmiyorum ama kasa gayet serin çalışıyor . Diğer özellikleri gelince değerlendiririz . Son çıkan da sistem kadar olmasada tercih edilebilir şuanhayırlı olsun kasa geldiğinde inceleme paylaşırsan bu sayfada iyi olur.
birbirlerine baya yakınlar aslında. İncelemeni ve testlerini bekliyorum yeniden hayırlı olsun.İncelerim dış kasa olarak eski sistemimle aynı power ını fana beğenmiyorum ama kasa gayet serin çalışıyor . Diğer özellikleri gelince değerlendiririz . Son çıkan da sistem kadar olmasada tercih edilebilir şuan
stoğu da bitmiş bu arada alanlardan olduğun için şanslısın.İncelerim dış kasa olarak eski sistemimle aynı power ını fana beğenmiyorum ama kasa gayet serin çalışıyor . Diğer özellikleri gelince değerlendiririz . Son çıkan da sistem kadar olmasada tercih edilebilir şuan