Sinerjiyle Sorun Yaşayan Var Mı?

EMT1

80+
Reaksiyon skoru
5
Arkadaşlar şikayetvarda sinerji ile ilgili satış sonrası ilgisiz oldukları, müşteri hizmetlerine ulaşılamadığı, iade değişim konularında sorun çıkardıklarına dair çok fazla şikayet mevcut. Sinerjiden hazır sistem almayı düşünüyordum. Daha önce alışveriş yapıp böyle durumlarla karşılaşanlar var mı?

Geçen sene sistem aldım. Müşteri hizmetlerine ulaşmak çok zordu. Hâlâ öyle mi bilmiyorum. Sistem sürekli fps drop yiyordu. Maille iletişime geçebildim. Bazı şeyler denettiler ama düzelmedi. Sistemi servise yolladım. 1 ay sonra geri geldi. Ama sorun düzelmemişti. Söyleyince tekrar servise istediler ama bu sefer yollamadım.
Onun dışında soğutucu pompası ses yapıyordu. İletişime geçtim işi yokuşa sürdüler. Uğraşmadım bende.

Şüpheye düştüm sistem almakta sinerjiden. Bi sıkıntı çıksa uğraş dur sonrasında. Sattıkları malın arkasında durmuyorlar sanırım. Teknis servisleri de genelde sorunu çözmeden geri yolluyolarmış okuduklarım kadarıyla.

Hangi satıcıdan alırsanız alın şikayetçisi çok. İtopya için de çok fazla şikayet var, incehesap içinde. Her şeyle sıkıntısız ilgilenen bulmak zor.

Orası öyle tabi de o kadar para verip en ufak bi sıkıntıda karşında muhatap bulamamak, bulsan da sorunu çözmemeleri sinir bozucu bir durum olur.

Geri