Bildiğim kadarıyla 10,5 olunca kalıyorsunBen 11. Sınıf öğrencisiyim devamsızlığım Özürsüz 10, Özürlü 20 gün sanırım sınıfta kalıcam en kötüsüde aileme açıklamaz ne yapmalıyım abiler ablalar ağlayacağım nerdeyse
Ve neden gitmedin okula kaçtın mı kiBen 11. Sınıf öğrencisiyim devamsızlığım Özürsüz 10, Özürlü 20 gün sanırım sınıfta kalıcam en kötüsüde aileme açıklamaz ne yapmalıyım abiler ablalar ağlayacağım nerdeyse
Bende öyle biliyorumben mi yanlış biliyorum 10dan fazla olursa sınıfta kalınmıyor muydu
Siz kesin olarak sınıfta kalıyorsunuz.Böyle bişey varmı? Benim devamsızlık Buda kalırmıyım?
Alıntıyı görüntüle
Siz kalmıyorsunuz diye biliyorum ben geçen sene 10 gün özürsüz yapmıştım kalmamıştım, 10,5 gün özürsüz olunca kalınır yani siz yarım gün daha devamsızlık yaparsanız kalırsınız.Ben 11. Sınıf öğrencisiyim devamsızlığım Özürsüz 10, Özürlü 20 gün sanırım sınıfta kalıcam en kötüsüde aileme açıklamaz ne yapmalıyım abiler ablalar ağlayacağım nerdeyse
???? Ben ameliyat oldum ayağımdan özel heyet raporu aldım müdür yardımcısına verdiğimde 60 gün boyunca heyet rapor sınırı var dedi geçiyorsun dediSiz kesin olarak sınıfta kalıyorsunuz.
Siz kalmıyorsunuz diye biliyorum ben geçen sene 10 gün özürsüz yapmıştım kalmamıştım, 10,5 gün özürsüz olunca kalınır yani siz yarım gün daha devamsızlık yaparsanız kalırsınız.
O kısımlarını bilmiyorum heyet raporuysa geçiyor olabilirsiniz bilgim yok o konuda ama normal şartlarda devamsızlık sınırları 10 gün özürsüz, 20 gün özürlü şeklinde.???? Ben ameliyat oldum ayağımdan özel heyet raporu aldım müdür yardımcısına verdiğimde 60 gün boyunca heyet rapor sınırı var dedi geçiyorsun dedi
Öyle bir şey varsa sorun yok zaten.???? Ben ameliyat oldum ayağımdan özel heyet raporu aldım müdür yardımcısına verdiğimde 60 gün boyunca heyet rapor sınırı var dedi geçiyorsun dedi
10,5 gün olduğunda sınıra geliyor diye hatırlıyorum. Ailene durumu ilet 1-2 gün sildirmeye çalış onun dışında okul bitene kadar gitmek zorundasın.Ben 11. Sınıf öğrencisiyim devamsızlığım Özürsüz 10, Özürlü 20 gün sanırım sınıfta kalıcam en kötüsüde aileme açıklamaz ne yapmalıyım abiler ablalar ağlayacağım nerdeyse