T.P.G.
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 38,685
Türk Dili ve Edebiyat olarak geçer zatenHa Türk dili desenize, edebiyat diyince o kadar derslerle alakam yok ki![]()
Türk Dili ve Edebiyat olarak geçer zatenHa Türk dili desenize, edebiyat diyince o kadar derslerle alakam yok ki![]()
Hayır kalmazsın.Fizik ve Matematikten 50 nin altında olcak notlarım, diğerleri 50 üstü kalıyor muyum sınıfta? Baktım bazıları 3 dersten 1 almak gerekiyor diyor, emin olmak amacıyla açtım.
Biz Edebiyat'dan 7 ünite işlemişiz benim haberim yok.Türk Dili ve Edebiyat olarak geçer zaten.
t.d.e mi ne yazıyormuşTürk Dili ve Edebiyat olarak geçer zaten.
Benim de yok desemBiz Edebiyat'dan 7 ünite işlemişiz benim haberim yok.![]()
Pekii zor mu Edebiyat? 1-2 video izliyorum da sadeceTürk Dili ve Edebiyat olarak geçer zaten.
Yetmez, zor olur muhtemelen.Pekii zor mu Edebiyat? 1-2 video izliyorum da sadece![]()
Naneyi yemeyiz inş.Yetmez, zor olur muhtemelen.
İlk edebiyat "denememden" bak sınav değil, 45 almıştım. Hoca kıl hocaysa 50 üstü alman zor çok çalışmadan.Naneyi yemeyiz inş.
8.sınıftaki Türkçe ile lisedeki edebiyatın farkı nedir ? Konu olarak sormuyorum.Türk Dili ve Edebiyat olarak geçer zaten.
Hocalar.8.sınıftaki Türkçe ile lisedeki edebiyatın farkı nedir ? Konu olarak sormuyorum.
Pekii diğelim Edebiyattan kaldım, tekrar olacağım sınavdan geçtim sınıfı geçiyor muyum?İlk edebiyat "denememden" bak sınav değil, 45 almıştım. Hoca kıl hocaysa 50 üstü alman zor çok çalışmadan.
Nasıl yani ?Hocalar.
Evet. Zaten orda kalman zor genelde kalsan bile geçiriyorlar.Pekii diğelim Edebiyattan kaldım, tekrar olacağım sınavdan geçtim sınıfı geçiyor muyum?
Hocaların sorduğu sorular yani, konuları çıkarınca o kalıyor. Genel olarak çoğu kişinin nefret ettiği ders. Matematikle o aynı gün olsa edebiyata çalışırım.Nasıl yani ?