sinirimi nasıl atabilirim?

beyler oyunlarda çok sinirlenen biriyim ve sinirlenince ilk bulduğum şeyi yumrukluyorum. bu yüzden 2 mouse 1 hoparlör çöp ettim. trendyoldan sinirlenince yumruklamalık ne önerirsiniz?
Güçlü bir çuval al, içine ıslak toprak ve kum doldur ki kum öneririm, doldurduktan sonra ucunu bağla, ve yumruklamanın tadını çıkar.

beyler oyunlarda çok sinirlenen biriyim ve sinirlenince ilk bulduğum şeyi yumrukluyorum. bu yüzden 2 mouse 1 hoparlör çöp ettim. trendyoldan sinirlenince yumruklamalık ne önerirsiniz?
Yani mesela Warframe Doom gibi oyunlarda sinirinizi atabiliceğinizi düşünüyorum

nasılmı hemen anlatıyım oyunun üstüne bir kere tıkla alt+shift+delete+enter bas miis

derince nefes al 3 saniye tut geri ver bunu 2 3 kere tekrarla geçicektir

Delikanlı sadiyede bunu yaptırmışlardı ama panik ataktı

yüksek sesle bağır.

valla ben normal hayatta sinirlenince hızlıca hazırlanıp basket oynamaya cıkıyorum :D

çavuşu tokatla

Bizim eve gel kavga edelim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,027
Üyeler
191,202
Son üye
Weil
Geri