Siparişim gecikir mi ?

Ali Can

80+
Reaksiyon skoru
92
Malum koronavirüs var.Ben N11'den mouse siparişi verdim fakat 4-5günde gelmesinden korkuyorum.Çünkü sabırsızım , normalde de 2 günde gelir.En geç 6Mayıs diyor.Yine 2 günde gelir mi ?

benim kargom sıkıntısız bi şekilde 2 3 güne geldi .bi sorun olmadığı sürece gelir diye düşünüyorum

Malum koronavirüs var.Ben N11'den mouse siparişi verdim fakat 4-5günde gelmesinden korkuyorum.Çünkü sabırsızım , normalde de 2 günde gelir.En geç 6Mayıs diyor.Yine 2 günde gelir mi ?
28 Nisan günü Gamepower Ursa mouse siparişi verdim. (136,50₺ kargo dahil)

En geç kargo tarihi 29 Nisan olarak gözüküyordu. Satıcıya “30 Nisan oldu, neden hala kargolanmadı?” diye sorduğumda “Biz kargoya verdik, kargo şirketlerindeki yoğunluktan dolayı gecikmeler yaşanabiliyor” cevabını verdiler. Bugün kargo yola çıkmış, mesajı geldi. Tavsiyem 1 hafta kadar sabırlı olmanız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

28 Nisan günü Gamepower Ursa mouse siparişi verdim. (136,50₺ kargo dahil)

En geç kargo tarihi 29 Nisan olarak gözüküyordu. Satıcıya “30 Nisan oldu, neden hala kargolanmadı?” diye sorduğumda “Biz kargoya verdik, kargo şirketlerindeki yoğunluktan dolayı gecikmeler yaşanabiliyor” cevabını verdiler. Bugün kargo yola çıkmış, mesajı geldi. Tavsiyem 1 hafta kadar sabırlı olmanız.

+Tahmini teslim tarihi 5 Mayıs olarak gözüküyor. Ürün geldikten sonra satıcıya güzel iletişimleri, kargo şirketlerine çalışanları/emekçileri için teşekkür edeceğim. Gecikmese iyiydi ama her yer karışık, her yerde bir problem var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,655
Üyeler
188,634
Son üye
cucci
Geri