SorryImSoBussy
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 9
- Reaksiyon skoru
- 1,992
MEB onaylı modüller var internette. Lütfen araştırın.Peki CSS ve .net ile iligili kurs/oynatma listesi önerir misiniz?
MEB onaylı modüller var internette. Lütfen araştırın.Peki CSS ve .net ile iligili kurs/oynatma listesi önerir misiniz?
Her programlama dili böyledirŞu HTML işini artık bırakın arkadaşlar. HTML yazıalan bir site dahi canlıya çıkmadan önce.net derleniyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Nedenini önceki postlarda belirtmiştim. Tekrar belirtiyorum. JS çok geniş ve her zaman yenilenen,değişen bir dil. Takip etmesi zor, uzmanlaşılması uzun zaman alan bir dil.
İsterseniz başarabilirsiniz.Her programlama dili böyledir
Hiç bir programlama dilini %100 öğrenemeyiz zaten ?
Sen Python ı her kütüphanesine kadar öğrenebilirmisin binlerce kütüphane var ve bu sürekli gelişen bir şey bu kkonuda ki fikrinize katılmıyorumİsterseniz başarabilirsiniz.
Ayrıca buradaki önemli unsur harcanan vakit. JS de ömrünüz boyunca belkide her noktaya mu dahil olamayacakken en azından bir c++ yazarken bir kaynaktan yardım almıyor durumuna kendinizi getirebilirsiniz.
Siz öğrenmeniz bakın lütfen. Yılların tecrübesi konuşuyor. Güvenin bana.Sen Python ı her kütüphanesine kadar öğrenebilirmisin binlerce kütüphane var ve bu sürekli gelişen bir şey bu kkonuda ki fikrinize katılmıyorum