Sistem İçin Kasa Önerisi

Marka model nedir görüntü gayet güzel
Sarftech dark rage olarak geçiyor ama internette satışı yok diye biliyorum. Facebook üzerinden satıyorlar. Almayı düşünürsen yardımcı olmaya çalışırım. Stok kaldı mı bilmiyorum ama 😄 fanlar 4 pin değil ama içinden kumandalı kontrolcü ile geliyor

Sarftech dark rage olarak geçiyor ama internette satışı yok diye biliyorum. Facebook üzerinden satıyorlar. Almayı düşünürsen yardımcı olmaya çalışırım. Stok kaldı mı bilmiyorum ama 😄 fanlar 4 pin değil ama içinden kumandalı kontrolcü ile geliyor
Anakarttan yönetemiyor muyuz fanları?

Her iki açıdan da örneğin şu anda kullandığım modelde hem rpm hem de rgb kısımlarını anakartımdan ayarlayabiliyorum. Bu modelde de mümkün mü?
Dönüştürücü ile renkler anakarttan ayarlanır muhtemelen. Ama kumandasi olduğu için hız ayarlamasına uğraşmadım ben. Daha kolay geliyor kumanda ile

Rampage vb. ben de düşünmüyorum. Dediğiniz gibi ay başı maaşı beklemek en mantıklısı gibi. Peki sıvı soğutma kullanıyor musunuz memnunsanız hangi model? @Biegen
Ben masterliquid 240 kullanıyorum gayet sessiz ve güzel cooler master zaten işin ehli biliyorsunuz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,513
Üyeler
183,132
Son üye
Ertt
Geri