♦️Sistem parça uyumu donanım ❓❗

mami46

80+
Reaksiyon skoru
31
Arkadaşlar şimdi benim alacağım sistem bu şuan 64 bin TL cıvarı yapıyor bana ilk önce güzel bir uygun ve soğutma performansı yüksek meş kasa önerin ardından sistemde sistemdeki parçaların uyumu konusunda neler yapabiliriz aynı kalite ve performansta başka parçalar varmı mesela power sıvı soğutma ram vs işte acil önerilerinizi bekliyorum power suplay 1000w olsun istiyorum ileride hız aşırtma falanda yapabilirim ileriye dönük alayım dedim sizce daha muadil ve aynı parça ve performans kalitesiyle başka parçalar ekleyebilirmiyiz parçaların fiyatı yanlarda yazıyor şimdiden herkeze teşekkür ederim
Screenshot_2023-06-05-03-40-40-739_com.miui.notes.jpg

Kasa Phanteks G500A bakabilirsin. Taş gibi kasadır, asla üzmez. Parçalar uyumlu, oyun için ise R7 7800x3D yeterli olur.

Arkadaşlar şimdi benim alacağım sistem bu şuan 64 bin TL cıvarı yapıyor bana ilk önce güzel bir uygun ve soğutma performansı yüksek meş kasa önerin ardından sistemde sistemdeki parçaların uyumu konusunda neler yapabiliriz aynı kalite ve performansta başka parçalar varmı mesela power sıvı soğutma ram vs işte acil önerilerinizi bekliyorum power suplay 1000w olsun istiyorum ileride hız aşırtma falanda yapabilirim ileriye dönük alayım dedim sizce daha muadil ve aynı parça ve performans kalitesiyle başka parçalar ekleyebilirmiyiz parçaların fiyatı yanlarda yazıyor şimdiden herkeze teşekkür ederimAlıntıyı görüntüle
CM TD500 V2 kasa veya Maxima V30 kasa bu sistemi kurmak için gerekli büyüklükte ve mesh kasalar. Parçalar genel olarak güzel. Oyun için bu sistemi alacaksınız işlemciyi 7800x3d tercih edebilirsiniz.

Ekran kartı olarak bunun bir tık daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Sıvı soğutucuda da bence bu daha iyi.

Kasa da lian li lancool III güzel bulabilirsen, phanteksler de iyidir. Büyük içi geniş kasaları tercih etmeni öneririm.

Arkadaşlar şimdi benim alacağım sistem bu şuan 64 bin TL cıvarı yapıyor bana ilk önce güzel bir uygun ve soğutma performansı yüksek meş kasa önerin ardından sistemde sistemdeki parçaların uyumu konusunda neler yapabiliriz aynı kalite ve performansta başka parçalar varmı mesela power sıvı soğutma ram vs işte acil önerilerinizi bekliyorum power suplay 1000w olsun istiyorum ileride hız aşırtma falanda yapabilirim ileriye dönük alayım dedim sizce daha muadil ve aynı parça ve performans kalitesiyle başka parçalar ekleyebilirmiyiz parçaların fiyatı yanlarda yazıyor şimdiden herkeze teşekkür ederimAlıntıyı görüntüle
İşlemci çok güçlü daha uygun bir tane seç.

Hocam bu parayı vereceğine git dolar al YTD :)

CM TD500 V2 kasa veya Maxima V30 kasa bu sistemi kurmak için gerekli büyüklükte ve mesh kasalar. Parçalar genel olarak güzel. Oyun için bu sistemi alacaksınız işlemciyi 7800x3d tercih edebilirsiniz.
Hangi kasayı almamı tercih edersin soğutma anlamında

Oyun oynacaksan 7800X3D al,

X670E Tomahawk gereksiz bence, oradan güzel bir tasarrufa gidilebilir

PSU olarak NZXT C850 tavsiye edebilirim,

Kasa olarak Lian Li Lancool 216, Lancool III tavsiye edebilirim şık kasalar.

Arkadaşlar benim tercihim ettiğim sıvı soğutmalı iyi yoksa bumu Corsair H150 RGB 360 mm I

Geri