Sistem parçaları birbiri ile uyumlu mu?

muraterol

80+
Reaksiyon skoru
17
  • Ekran kartı 5070 Ti markası belli değil henüz.
  • İşlemci Ryzen 7 7800x3D.
  • MSI B850 Gaming Plus Wi-Fi
  • XPG Lancer DDR5 6000MHz 30CL 2x16 GB RAM.
  • MLD 1TB Gen4 M.2 SSD iki adet.
  • Arctic Liquid Freezer III 360 sıvı soğutucu.
  • 850W 80+ Plus Gold PSU markası belli değil.
  • Cooler Master TD500 kasa.
Not: Hazır sistem almak yerine parçaları kendim toplamak istiyorum bilgisayardan aman aman anlayan biri değilim sizce sistem nasıl? Sistemi fiyat performans olarak daha iyi yapacak önerilerinize açığım

Not: Hazır sistem almak yerine parçaları kendim toplamak istiyorum bilgisayardan aman aman anlayan biri değilim sizce sistem nasıl? Sistemi fiyat performans olarak daha iyi yapacak önerilerinize açığım
Oyun için gayet uyumlu bence. Ama bütçeye göre hazır sistem bazen daha mantıklı olabiliyor onlara da bakın.

Oyun için gayet uyumlu bence. Ama bütçeye göre hazır sistem bazen daha mantıklı olabiliyor onlara da bakın.
Parçalar ayrı ayrı taksit ile alınacak bir anda alabilecek bütçe yok maalesef o yüzden parça parça alınacak

Zaman o kadar genişse ekran kartını sona bırakın Süper serisi çıkınca onlardan alırsınız.
Kullanılmıyorken boşuna garanti süresi bitmesin diye önemli parçaları en son alacağız. Ne zaman çıkacak super serisi bu arada

sıvı soğutma kasa uyumuna baktınız mı o sıvı soğutmanın radyatörü büyük baya bir de daha estetik akvaryum model kasalara bakabilirsiniz hava akışı iyi olan onun dışında parçalar çok uyumlu güç kaynağı olarak Msı A850 GL öneririm

kasayı akvaryum alırsan daha güzel olur.
Görüntüsü pek hoşuma gitmiyor onların ama hava akışında vesaire daha iyiyse düşünebilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sıvı soğutma kasa uyumuna baktınız mı o sıvı soğutmanın radyatörü büyük baya bir de daha estetik akvaryum model kasalara bakabilirsiniz hava akışı iyi olan onun dışında parçalar çok uyumlu güç kaynağı olarak Msı A850 GL öneririm
Yani chatgpt ye sordum uyumlu dedi almadan önce muhakkak daha detaylı araştırırım ama. Psu da indirim kovalayacağım ya kaliteli bir marka almak istiyorum Msi da olabilir tabi

güç kaynağı olarak Msı A850 GL öneririm
Alınabilecek en son model kendisi. O fiyattan hiç bir şekilde alınmaz.

Görüntüsü pek hoşuma gitmiyor onların ama hava akışında vesaire daha iyiyse düşünebilirim

Yani chatgpt ye sordum uyumlu dedi almadan önce muhakkak daha detaylı araştırırım ama. Psu da indirim kovalayacağım ya kaliteli bir marka almak istiyorum Msi da olabilir tabi
PSU için verebileceğiniz miktar nedir?

Alınabilecek en son model kendisi. O fiyattan hiç bir şekilde alınmaz.

PSU için verebileceğiniz miktar nedir?
O fiyatta alınır demedim hocam zaten indirim bekleyecekse alınır zaten ve sorunsuz bir model A750GL kullandım biliyorum nasıl olduğunu

O fiyatta alınır demedim hocam zaten indirim bekleyecekse alınır zaten ve sorunsuz bir model A750GL kullandım biliyorum nasıl olduğunu
Sorunsuz olması iyi yapmıyor bir PSU'yu. Alınabilir hale gelmesi için fiyatının 4000TL seviyesine düşmesi gerekli ki düşeceğini hiç sanmıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,135
Üyeler
183,067
Son üye
Cenko
Geri