ne kadara aldınız ?Arkadaşlar sistemi yeni topladım parçalarda herhangi bi sıkıntı varmı sizce uyum olarak nasıl 1080p oyunlar için ?
Hocam benim düşünceme göre biraz pahalı gibi. Keşke almadan sorsaydınız. Daha dün vatanda 12400f, 4060 sistem 20kya satıldı.24500
Knk o sistemlerin parçaları ne ama full msi ve kingston bu sistem büyük ihtimalle sizin bahsettiğiniz sistem pek kaliteli markalardan oluşmuyorHocam benim düşünceme göre biraz pahalı gibi. Keşke almadan sorsaydınız. Daha dün vatanda 12400f, 4060 sistem 20kya satıldı.
Zotac ekran kartı, msi anakart, corsair ram, Thermaltake s200tg kasa vs. Gayet güzel sistemdi.Knk o sistemlerin parçaları ne ama full msi ve kingston bu sistem büyük ihtimalle sizin bahsettiğiniz sistem pek kaliteli markalardan oluşmuyor
Uyumlu ancak pahalı sistem hocam onun yerine şuna baksanız çok daha iyi olurdu attığın sistemde ki ekran kartı ventus x2 soğutması kötü biraz keşke almadan önce sordaydınız daha ucuza daha iyisi vardıArkadaşlar sistemi yeni topladım parçalarda herhangi bi sıkıntı varmı sizce uyum olarak nasıl 1080p oyunlar için ?