firat sobutay
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 49
- Reaksiyon skoru
- 43,580
O kadar da kötü değil. Tek eksisi CL16 olması.G.o
Pahalı olmuş.
SSD Kingstonn A400 sanırsam sorunlu bir model
XPG ram D30dan bahsediyorsunuz sanrısam kötü bir ram Neoforza veya Crucial Ballsitix daha iyi olurdu.
R3 3100'ün oyun performansı 2600den daha iyi.
ne yapmamızı istiyorsun ki
Olum sistemde 1660S filan mı var da ben mi 1650S diye biliyorum yoksa ben donanım konusunda bilgisiz bir insanmıyım 5450 liraya 1650 super nedir lan?Güzel fiyatmış. Harbiden fena değil he.
Hocam bu arada konuyu soru kısmında açmana gerek yoktu ancak eğer boşa gitmesin dersen xd en iyi cevap seçebilirsin herhangi birini, zaten cevaplar aynı. @kinq.0434
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam senin profil niye yok.
Oyun için R3 3100, yayın ve render için R5 2600.Oyun video için R3 3100 mu R5 2600 mü ??
Neoforza ve Ballistix varken kötü. CL değerleri stok haldeyken daha düşük oldukları gibi OC performansları da D30a göre daha iyi.O kadar da kötü değil. Tek eksisi CL16 olması.
paylaşan kazanır paylaş-kazanLa sadece o yapmadı beni unuttunuz kıskançlıktan ağlıcam şimdi![]()
Biliyorum. Ama o kadar da kötü değil yine de.Neoforza ve Ballistix varken kötü. CL değerleri stok haldeyken daha düşük oldukları gibi OC performansları da D30a göre daha iyi.
Kısaca ram ne oneriyon arkadaşaNeoforza ve Ballistix varken kötü. CL değerleri stok haldeyken daha düşük oldukları gibi OC performansları da D30a göre daha iyi.
OOOO bizi unutmayanlarda varmış eywallah eywallahpaylaşan kazanır paylaş-kazan
Elinize sağlık kral.