7800x3d olabilir. 15k altına satılıyordu da biraz artmış fiyatı.İşlemci için önerin varmı dostum
Bnmde aklımdan o geçiyordu. Uyguna yakalarsam alırım.7800x3d olabilir. 15k altına satılıyordu da biraz artmış fiyatı.
2k kullanıyorum dostumBence şu anlık değiştirmen gereken bir şey yok. FPS oyuncusu değilsen ve 1080p monitör kullanıyorsan 2K geçebilirsin. Gayet iyi gözüküyor.
2K ve 4K çözünürlükte x3d işlemciler abartı fark yaratmıyor diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin. Bence çok gerekli bir yükseltme olmaz. Bu videoda ekran kartı olarak 5070 kullanılmış, bence referans alınabilir.Bnmde aklımdan o geçiyordu. Uyguna yakalarsam alırım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2k kullanıyorum dostum
Boşuna masraf yapacak bir şey yok diyorsun yani2K ve 4K çözünürlükte x3d işlemciler abartı fark yaratmıyor diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin. Bence çok gerekli bir yükseltme olmaz. Bu videoda ekran kartı olarak 5070 kullanılmış, bence referans alınabilir.
Suan islemci degisilmez daha gideri var bence sorun yasamiyorsa. Am6 soket icin bekleyebilir. Elinde islemci var cnküİşlemcini değişebilirsin. Onun dışında gayet iyi. O da iyi de güncelleme yapmak istersen işlemci en mantıklı seçim olur.
Ben de sistem kuruyorum ilk defa ve 9800x3d aldim. Direk kafadan 6 yıl beni götürür belki daha fazla. Ama bence sen islemciyi elinde tut cunku 2 sene icinde yeni platform gelcek deniyor o zaman gecersin uzun ömürlü olur7500f ten memnunum aslında 7800x3d biraz herkesin hayali olduğu için kafa kurcalıyor.![]()
Aradaki fiyat farkına değmeyeceğini düşünüyorum hocam. Harcayacak param var, sistemim daha iyi olsun derseniz ekran kartınızı satıp 5070ti ya da 9070xt alabilirsiniz aslında. Yüksek çözünürlükte kullandığınız için ekran kartının faydasını işlemciye göre çok daha gözle görülür hissedersiniz.Boşuna masraf yapacak bir şey yok diyorsun yani![]()
Eyvallah hocam teşekkür ederim. 9800 sana da hayırlı olsun taş gibi işlemci almışsın.Ben de sistem kuruyorum ilk defa ve 9800x3d aldim. Direk kafadan 6 yıl beni götürür belki daha fazla. Ama bence sen islemciyi elinde tut cunku 2 sene icinde yeni platform gelcek deniyor o zaman gecersin uzun ömürlü olur
Eyvallah hocam o zaman ilk değişecek şey ekran kartı olsun diyelim.Aradaki fiyat farkına değmeyeceğini düşünüyorum hocam. Harcayacak param var, sistemim daha iyi olsun derseniz ekran kartınızı satıp 5070ti ya da 9070xt alabilirsiniz aslında. Yüksek çözünürlükte kullandığınız için ekran kartının faydasını işlemciye göre çok daha gözle görülür hissedersiniz.