Neler Yeni

Yardım sistemde hem amd hem nvidia kart kullanma

aLoNeDarK33

80+ Bronze
merhaba arkadaşlar elimde ikitane ekran kartı var (tabii ki bu kartlar eski) bunlardan biri amd diğeri nvidia model bense bu kartların ikisini sisteme takıp kullanmak istiyorum sizce bu mümkünmü , elimdeki amd kart frekans ve çekirdek sayısından daha güçlü ama directx 10.1 destekli (radeon hd 4670) diğerki kart ise biraz daha zayıf ama amd ye göre daha sonra çıktığından directx11 desteği var (gt 430) ve bu sayede dx11 isteyen valorant yada rocket league gibi oyunları oynayabiliyorum , ben sistemime iki kartıda takıp mesela valorant oynamak istersem nvidia yani directx11 olan kartı kullansam ama directx9 da bile çalışan cs ye girmek istesem ve daha güçlü olan amd ye geçiş yapsam bu olabilirmi (tabii ki benim amacım SLI yada CROSSFİRE yapmak değil sadece kartların güncelliğinden ve gücünden faydalanmak istiyorum oynayacağım oyuna göre kart geçişi yapmak istiyorum tabi mümkünse)

Ryphex

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
bir fikrim yok ama sanırsam mümkün değil

Huso

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Huseyin
Aynı anda hem AMD hem de NVIDIA kart olabilir sistemde. Pek sorun da olacağını sanmam, birincil kart NVIDIA olduğu sürece
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynı anda hem AMD hem de NVIDIA kart olabilir sistemde. Pek sorun da olacağını sanmam, birincil kart NVIDIA olduğu sürece

recep baltaş technopat e yazmış

Bir Sistemde Hem AMD Hem NVIDIA Ekran Kartı Kullanılabilir mi? | Technopat Sosyal

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Driverler çakışır mı? Bilmediğimden soruyorum

aLoNeDarK33

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Driverler çakışır mı? Bilmediğimden soruyorum
benim bildiğim iki kart zaten farklı marka olduğundan sli crossfire zaten olmuyor ve ayrı çalıştığından driver çakışmasıda yaşanmıyor

recep baltaş technopat e yazmış

Bir Sistemde Hem AMD Hem NVIDIA Ekran Kartı Kullanılabilir mi? | Technopat Sosyal
hocam o konuyu gördüm ama neden nvidia kartı üstte onun sebebini biliyormusun , ben okuduğumda nvidia üstte olsun demesinin sebebi bi kişiye cevap olarak yazdığından dolayı diye biliyorum

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
benim bildiğim iki kart zaten farklı marka olduğundan sli crossfire zaten olmuyor ve ayrı çalıştığından driver çakışmasıda yaşanmıyor
Bu konuda kim yardımcı olur bilmiyorum , yanlış bilgi vermek istemiyorum.
Yarın öğlen de konuyu yükseltir misiniz? Daha bilgili arkadaşlar görecektir.

Huso

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Huseyin

hocam o konuyu gördüm ama neden nvidia kartı üstte onun sebebini biliyormusun , ben okuduğumda nvidia üstte olsun demesinin sebebi bi kişiye cevap olarak yazdığından dolayı diye biliyorum
tam bilgim yok yarın konuyu yükselt bu sattlerde yazan çok olmaz

aLoNeDarK33

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu konuda kim yardımcı olur bilmiyorum , yanlış bilgi vermek istemiyorum.
Yarın öğlen de konuyu yükseltir misiniz? Daha bilgili arkadaşlar görecektir.
benim forumdan şikayetçi olduğum kısımda o sırf çok kişi görsün bilenler yazsın diye öğleyin konuyu atıyoruz ama buseferde çok kişi aktif olduğundan konu saniyesinde en alta kaçıp gözükmeden kayboluyor

tam bilgim yok yarın konuyu yükselt bu sattlerde yazan çok olmaz
benim forumdan şikayetçi olduğum kısımda o sırf çok kişi görsün bilenler yazsın diye öğleyin konuyu atıyoruz ama buseferde çok kişi aktif olduğundan konu saniyesinde en alta kaçıp gözükmeden kayboluyor

• Beğen
Reaksiyonlar: Huso

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10

Konuyu yükselt'i öğle vakitlerinde kullanırsak bilgili insanlara denk gelme şansımız artar

• Beğen

G.P.U

80+ Silver
Şöyle bişi var 2 kart la oyun performansı diye bir şey yok max 1 kart la oyun oynarsın 2. Cisi armut gibi bekler

• Beğen

aLoNeDarK33

80+ Bronze
Şöyle bişi var 2 kart la oyun performansı diye bir şey yok max 1 kart la oyun oynarsın 2. Cisi armut gibi bekler
hocam amaç o zaten ben gt 430 directx11 desteklediğinden rocket league oynayabiliyorum ama o kart cs go da batırıyor diğerki hd 4670 ise valorant yada rocket leagueyi açmıyor directx sürümü 11 olmadığından ama cs de çok rahat 70 75 fps alabiliyorum o yüzden iki kartıda takıyım valorant ve rocket oynayacaksam nvidia yı cs oynayacaksam amd yi açarım her oyunuda sorunsuzca oynarım dedim tabi böyle bişey mümkünse yada kartlar arası geçiş yapılabiliyorsa

• Beğen
Top Bottom