- Konu Sahibi Konu Sahibi
gelişmiş seçeneklere tıklada öbürlerini unuttum yt de videosu var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu geldi.
gelişmiş seçeneklere tıklada öbürlerini unuttum yt de videosu var
sorun giderMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu geldi.
sorun gider
Ben yedekleme yapmıştım, acaba sıfırla desek sorun düzelirmi, verilerimide ordan alabilirmiyim?Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu geldi.![]()
Hocam discord varmı sende hızlıca yapalımMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu geldi.![]()
Ben yedekleme yapmıştım, acaba sıfırla desek sorun düzelirmi, verilerimide ordan alabilirmiyim?
Gelişmiş de güvenli modu seç. Driversız açılacak bilgisayarın. Daha sonra ekran kartı drıverını kaldır.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu geldi.Alıntıyı görüntüle
Ben yedekleme yapmıştım, acaba sıfırla desek sorun düzelirmi, verilerimide ordan alabilirmiyim?
Hocam discord varmı sende hızlıca yapalım
Nereden seçeceğim hocam güvenli moda, ss leri attım, driverı kurarım sıkıntı değil o.Gelişmiş de güvenli modu seç. Driversız açılacak bilgisayarın. Daha sonra ekran kartı drıverını kaldır.
Gelişmiş seçenekler diye yazdımya.Nereden seçeceğim hocam güvenli moda, ss leri attım, driverı kurarım sıkıntı değil o.
Gelişmiş seçenekler diye yazdımya.
Hocam güvenli moddayım ve girdim masaüstüne, kaldırıyorum driveri, daha sonra ne yapmam lazım?Gelişmiş seçenekler diye yazdımya.
kaldırdıktan sonra pc yi normal aç sonra driverini yeniden kur başka birşeye gerek yokAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hocam göremedim.
Hocam güvenli moddayım ve girdim masaüstüne, ddu ile kaldırıyorum driveri, daha sonra ne yapmam lazım?
Pc şuan açıldı, ddu dan kaldırmadığım için hata verdi fakat, bunu nasıl çözebiliriz.kaldırdıktan sonra pc yi normal aç sonra driverini yeniden kur başka birşeye gerek yok
aygıt yöneticisinden kaldırmayı denePc şuan açıldı, ddu dan kaldırmadığım için hata verdi fakat, bunu nasıl çözebiliriz.
Ddu gerek yok zaten şart değil. Denetim masasından kaldırdın mı?Pc şuan açıldı, ddu dan kaldırmadığım için hata verdi fakat, bunu nasıl çözebiliriz.
Evet kaldırdım.Ddu gerek yok zaten şart değil. Denetim masasından kaldırdın mı?
Sistem açılırken dosya bulunamadı diye hata verdi. Komple driverı silsin baştan kurulum yapayım.Evet kaldırdım.
Onuda hallettim şuanda bir sorun kalmadı.Evet kaldırdım.
Sistem açılırken dosya bulunamadı diye hata verdi. Komple driverı silsin baştan kurulum yapayım.
Sorunum çözüldü, görüntüyü alabiliyorum artık, hepinize teşekkür ederim.
Bir de american megatrns var başlarken, onu nasıl kapatacağım?
10 bit yapınca monitörün ya da kablon desteklemiyorsa görüntü vermez.Evet kaldırdım.
Sistem açılırken dosya bulunamadı diye hata verdi. Komple driverı silsin baştan kurulum yapayım.
Sorunum çözüldü, görüntüyü alabiliyorum artık, hepinize teşekkür ederim.
Bir de american megatrns var başlarken, onu nasıl kapatacağım?
Onuda hallettim şuanda bir sorun kalmadı.
@Mehmet Yılmaz
Sizin o son mesajı görene kadar sisteme format atacaktım, öğleden beri arıyorum, teknik destek bile format diyor.
Sayenizde kısa bir şekilde sorunu halletik, teşekkür ederim size![]()