Sistemime Xeon e5450 taktım

zSacred

80+
Reaksiyon skoru
55
Arkadaşlar sistemime bugün sabah yaklaşık 2 saat önce işlemci taktırdım sistemimde sanki bi yavaşlama oldu halbiku pentium e6700işlemcimi xeon e5450 ile değiştirdim ekran kartımda R7 240 anakartım GA-G31M-ES2L
işlemci sıcaklığı googledeyken birden 99oluyor 13 oluyor iniyor birden çıkıyor sorun nedir acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

.

.

Ekler

• fasfas.webp
    fasfas.webp
    10.7 KB · Hit: 62
Biosunu modladın mı ?
İşlemci soğutucu aldın mı ?

Overlock yapmaya çalıştım ilk hata verdi sonra ekran gitti
Keşke overclock yapmadan önce bir konu açsaydınız.Xeon işlemciler çok ısınan bir işlemci zaten stock fanla overclock yapmak yanlış olmuş, eğer bundan sonrasını yapamam diyorsanız arkadaşın dediği gibi işlemciyi taktırdığınız yere götürün düzeltirler bi şekil.Bu arada o işlemciyi verimli kullanmak için bir de fan alsanız iyi olur,stok fan iş yapmaz.Kolay gelsin :)

Tamamdır ustalar saolun

Keşke overclock yapmadan önce bir konu açsaydınız.Xeon işlemciler çok ısınan bir işlemci zaten stock fanla overclock yapmak yanlış olmuş, eğer bundan sonrasını yapamam diyorsanız arkadaşın dediği gibi işlemciyi taktırdığınız yere götürün düzeltirler bi şekil.Bu arada o işlemciyi verimli kullanmak için bir de fan alsanız iyi olur,stok fan iş yapmaz.Kolay gelsin :)
Çok farklı bi yöntemle çalıştı usta şimdi bios yapacam

Son düzenleme:
Geri