Sistemimi daha iyi hale getirmek istiyorum bunun için tavsiyeye ihtiyacım var?

dnzakts

80+
Reaksiyon skoru
2

ASUS PRIME A520M-K 4600MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 mATX Anakart​

AMD Ryzen 5 5600x işlemci​

GALAX GeForce RTX 4060 1-Click OC 2X V2 8GB​

16GB RAM​

500GB M.2 SSD Sistemimi daha iyi hale getirmek istiyorum yapmam gereken değişiklikler hakkında tavsiye ve ürün önerisi verir misiniz?​

bütçen ne kadar

Daha iyi derken beklentin nedir? Sistemin bu haliyle ideal durumda eksiği yok ama fazlası da yok. Tam olarak neyi iyi hale getirmek istiyorsun ve iyiden kastın ne onu söylersen daha kolay yardımcı oluruz.

16GB RAM​

500GB M.2 SSD Sistemimi daha iyi hale getirmek istiyorum yapmam gereken değişiklikler hakkında tavsiye ve ürün önerisi verir misiniz?​

Ekran kartın vrami yüzünden yeni oyunları açmaz yerinde olsam satıp ikinci el rx 6800xt alırım ya da 7700 falan

Ekran kartın vrami yüzünden yeni oyunları açmaz yerinde olsam satıp ikinci el rx 6800xt alırım ya da 7700 falan
vram yüzünden yeni oyunları açmaz ne demek :kekw: sen ne sanıyosun oyunlar vram az olunca çalışmıyor mu ya da her yeni çıkan oyun en az 16gb vram mi istiyo

hocam 1080p için gayet yeterli, üzmeyecek bir sistemin var. bundan sonra ddr5 ve 2k çözünürlük için güncellemeler yapabilirsin. ya da bütçene bağlı olarak bu sistemi satıp direkt yeni sisteme de geçebilirsin.

vram yüzünden yeni oyunları açmaz ne demek :kekw: sen ne sanıyosun oyunlar vram az olunca çalışmıyor mu ya da her yeni çıkan oyun en az 16gb vram mi istiyo
Daha yeni bir konu açıldı vram yüzünden RTX 4060 indiana jonesu açmıyordu iyi günler. Anlamıyorsanız bulaşmayın.

16GB RAM​

Anakart ve SSD yenilemek mantıklı olur.

Geri