Ekran kartın vrami yüzünden yeni oyunları açmaz yerinde olsam satıp ikinci el rx 6800xt alırım ya da 7700 falanASUS PRIME A520M-K 4600MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 mATX Anakart
AMD Ryzen 5 5600x işlemci
GALAX GeForce RTX 4060 1-Click OC 2X V2 8GB
16GB RAM
500GB M.2 SSD Sistemimi daha iyi hale getirmek istiyorum yapmam gereken değişiklikler hakkında tavsiye ve ürün önerisi verir misiniz?
Yeni oyun oynamıyosa VRAM konusunda problem yaşamaz ki adam belki FPS oyuncusuEkran kartın vrami yüzünden yeni oyunları açmaz yerinde olsam satıp ikinci el rx 6800xt alırım ya da 7700 falan
Kardeşim ya okuma yazman yok ya da boş yapmayı seviyorsun yeni oyunları dedim oynamayacaksa almasın zaten bananeYeni oyun oynamıyosa VRAM konusunda problem yaşamaz ki adam belki FPS oyuncusu
Engellenecek bir adam daha çıktıKardeşim ya okuma yazman yok ya da boş yapmayı seviyorsun yeni oyunları dedim oynamayacaksa almasın zaten banane
Boş yapan birisi daha çıktı iyi forumlar sana bu zekayla çok duramazsın zatenEngellenecek bir adam daha çıktı
vram yüzünden yeni oyunları açmaz ne demek sen ne sanıyosun oyunlar vram az olunca çalışmıyor mu ya da her yeni çıkan oyun en az 16gb vram mi istiyoEkran kartın vrami yüzünden yeni oyunları açmaz yerinde olsam satıp ikinci el rx 6800xt alırım ya da 7700 falan
Daha yeni bir konu açıldı vram yüzünden RTX 4060 indiana jonesu açmıyordu iyi günler. Anlamıyorsanız bulaşmayın.vram yüzünden yeni oyunları açmaz ne demek sen ne sanıyosun oyunlar vram az olunca çalışmıyor mu ya da her yeni çıkan oyun en az 16gb vram mi istiyo
10.000bütçen ne kadar
Daha iyi derken beklentin nedir? Sistemin bu haliyle ideal durumda eksiği yok ama fazlası da yok. Tam olarak neyi iyi hale getirmek istiyorsun ve iyiden kastın ne onu söylersen daha kolay yardımcı oluruz.
Anakart ve SSD yenilemek mantıklı olur.ASUS PRIME A520M-K 4600MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 mATX Anakart
AMD Ryzen 5 5600x işlemci
GALAX GeForce RTX 4060 1-Click OC 2X V2 8GB
16GB RAM
500GB M.2 SSD Sistemimi daha iyi hale getirmek istiyorum yapmam gereken değişiklikler hakkında tavsiye ve ürün önerisi verir misiniz?