Neler Yeni

Sıvı metal soğutma kullanılmalı mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Recep POLAT
Hocam daha önce denemediyseniz lütfen denemeyin sonra burayı laptopum yandı diye konu açarsınız :)
Evet daha önce deneyimim olmadı biraz aksiyon arayışı oldu sanırım 🙂
Mesaj otomatik birleştirildi:

kalilteli bir macun al mx4 bile yeterli bu arada 250 300 500 TL illa olcak diye şart yok mx4 orjınal ise başarılı daha iyisini istiyorsan arkadaşların attığını vs deneyebilirsiniz yapıştır geç geçen forumda bi arkadaş cihazı çöp olmuştu yazıktır maceraya gerek yok 10 derece sıcak calıssın ama malzeme sizde kalsın :)
97-98 dereceler laptop dahi olsa bana çok sıcak geldi hocam sıvı metalin 20 derecelere yakın soğuttunu görünce ister istemez yapmak istedim de siz ve diğer arkadaşların da dediği gibi riske girmeye değmez sanırım.

Erozyon daha geç olur, 11mk ısı transferi aralığı var onun gibi. Önemli olan doğru miktarda sürmek. Cok sürmek doğru değil. Çünkü ısınınca macun yoğunlaşır.
Cooler master mastergel ile thermal grizzly arasından hangisini önerirsiniz?

Undervoltun zararı olmaz hocam hatta sıcaklıklar düşer daha faydalı olur. Biraz uv hakkında bilgi edinmeniz yeterli.
Araştıracağım hocam teşekkür ederim

TahinPekmez

80+ Silver

dalgakıran06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Enes
Kendi termal macunumu falan ben yenilerim ama hiç sıvı metal sürmedim

Peki Abdullah hocamın videoda yaptığı gibi korumalı bir şekilde mi yapmıştı?

Hocam ben sürerken titizlikle yapabilirim etrafına koruma bantlarını da düzgün bir şekilde yapabilirim fakat buna rağmen taşma olur mu acaba ps5'te fabrikasyonda bile taşma olduğuna dair paylaşımlar gördüm de
sıvı metal cıva gibi akışkan valla nasıl yaparsın bilmem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,859
Üyeler
161,351
Son üye
Gokgok
Top Bottom