Yardım Sıvı soğutma nasıl takabilirim

Ahmetx7

80+
Reaksiyon skoru
6
Msi 240 mm sıvı soğutma aldım Steam kampanyası olandan nasıl montaj edebilirim yardımcı olabilecek var mı veya vatan vb. Yerlere götürsem montaj yaparlar mı

vatana felan götürme yapmıyorlar ben Trabzondayım yani en azından buradaki yapmıyor illa kendi fiziki mağazasından alınmış olacak ki takacaklar. youtubeda biri var montajını anlatan onu izleyip kendin takabilirsin adam 10 dkda takarsa sen 45dkda takarsın 3-4 tekrar atıp videoya

Modeli YouTube da aratsan daha mantıklı.
Arattım çıkmıyor yeni çıkan bir ürün olduğu içindir belki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

vatana felan götürme yapmıyorlar ben Trabzondayım yani en azından buradaki yapmıyor illa kendi fiziki mağazasından alınmış olacak ki takacaklar. youtubeda biri var montajını anlatan onu izleyip kendin takabilirsin adam 10 dkda takarsa sen 45dkda takarsın 3-4 tekrar atıp videoya
Link gönderir misin

elimilen dayı elimilen :)

Teşekkürler akşam takmayı deneyeceğim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eliminennnnn
i240 modeliyse eğer fikir verebilir. çünkü bunun i360lığın montajlamıştım. 240lıktaki aparatlarda aynı olduğuna göre amdye montajlayacaksan kolaylık sağlayabilir.

Kanka şuan evdeyim ama kablolama işini yapamadım yardımcı olabilir misin
i240 modeliyse eğer fikir verebilir. çünkü bunun i360lığın montajlamıştım. 240lıktaki aparatlarda aynı olduğuna göre amdye montajlayacaksan kolaylık sağlayabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,612
Üyeler
183,861
Son üye
sehzadex
Geri