Sıvı Soğutma Önerisi

Reaksiyon skoru
83
Öncelikle merhaba .

Ryzen 5 2600 kullanıyorum . Üzerinde stok soğutucu var . İşlemci fazla ısınıyor . Oyunlarda ortalama 75 derece oluyor . Bunun için sıvı soğutma ya da kule tipi soğutucu arıyorum . Önerileriniz nedir ?

Performans, şık ve kablosuz tasarım ve sessiz fanlar ile alıp seni sorunsuz memnun edecek ürün Arctic yeni sıvı soğutmasıdır. Bilişimport sitesinde satılıyor, stok yoksa da Amazon.de veya .com üzerinden almanı şiddetle tavsiye ederim.

Kasa içi yükseklik sıkıntı yaratmayacaksa 120mm fanlı büyük heatsink'li modellere yönelmeni öneririm. 92mm fanlar daha sesli çalışır ve heatsink yüzey alanı küçük olduğu için göreceli olarak daha az soğutur.

Sıvı soğutma yerine yarı fiyatına alabileceğin canavar gibi 120mm fanlı hava soğutma modelleri var.

Kasa içi yükseklik sıkıntı yaratmayacaksa 120mm fanlı büyük heatsink'li modellere yönelmeni öneririm. 92mm fanlar daha sesli çalışır ve heatsink yüzey alanı küçük olduğu için göreceli olarak daha az soğutur.

Sıvı soğutma yerine yarı fiyatına alabileceğin canavar gibi 120mm fanlı hava soğutma modelleri var.
Sıvı soğutmayı görüntüsünden dolayı almayı düşündüm . Ama hava soğutmada olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,529
Üyeler
183,132
Son üye
Ertt
Geri