Sıvı sogutucu önerisi

-_-pcci

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar işlemcim ısındığın için 240mm sıvı soğutucu almayı düşünüyorum ama aklıma takılan şeyler var. ilk önce 2000 2500 bütçe arası hangi sıvı soğutucuyu almalıyım
Aldığım sogutucu pcime sığarmı
Sistemim rtx4060 i512400f 16gb 2x8 lexar thpr ram rampage platino kasa

Vatana gore 360mM destegi var ama bana oyle gelmedi hiç , 240MM muhtemeln takiliyordur

Sivi sogurucu bunu oneririm iyzico zart zurt 1300e falan geliyordu sanirim

Vatana gore 360mM destegi var ama bana oyle gelmedi hiç , 240MM muhtemeln takiliyordur

Sivi sogurucu bunu oneririm iyzico zart zurt 1300e falan geliyordu sanirim
Öneri icin teşekkür ederim enermax markasını fazla duymadım güvenebileceğim bir markamıdır ve ram ile üst radyatör arasına sistemime göre sığarmı

Öneri icin teşekkür ederim enermax markasını fazla duymadım güvenebileceğim bir markamıdır ve ram ile üst radyatör arasına sistemime göre sığarmı
Enermax LiqfloMax modeli en iyi modellerinden birisi çok f/p bir model 9800x3d yi de soğutucak kadar iyi , Radyatoru Ram a temas eder mi? sorusuna malesef cevap burada kimse verwmez Kendi sitesi dahi herhangi bilgi paylasmamiş sizin Kendiniz Metre ile ölçmeniz lazim boyutları

Sıvı alma kule tipi soğutucu al

Varsa cetvel falan Kasanin. Tepesi ile ramin başlangici arasini ölçün

Arkadaşlar işlemcim ısındığın için 240mm sıvı soğutucu almayı düşünüyorum ama aklıma takılan şeyler var. ilk önce 2000 2500 bütçe arası hangi sıvı soğutucuyu almalıyım
Aldığım sogutucu pcime sığarmı
Sistemim rtx4060 i512400f 16gb 2x8 lexar thpr ram rampage platino kasa
hocam enermax iyidir fakat her kasaya sığmıyor radyatör kalındı sanırım lt/ls 720 yede bakabilirsiniz

38MM hocam Radyatör + Fan kalingili olcun ustu ve ram araligini 4cm ve ustuyse sorun yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,458
Üyeler
185,732
Son üye
internettenparakazan
Geri