Çözüldü✓ Sıvı soğutucu taktım ama anormal değerler alıyorum...

SERIAN

80+
Reaksiyon skoru
121
1757166207979.webp

Sorunsuz taktığımı düşünüyordum ama 90 derecede çalışıyor şuan. Ne yapmam lazım?? Anakart Asus b450 mk2

-sıvı soğutma bloğunun altındaki jelantini çıkardın mı?
-pompanın power kablosunu nereye taktın ?
-işlemciye tam temas ediyormu blok ?

Şuan telefondan yazıyorum, bilgisayar kapandı çok ısındığı için. Bilen biri yardımcı olsun lütfen.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

IMG20250906164950.webp

-sıvı soğutma bloğunun altındaki jelantini çıkardın mı?
-pompanın power kablosunu nereye taktın ?
-işlemciye tam temas ediyormu blok ?
Hocam jelatini söktüm, blok tam temas halinde. Pompa kablosunu chasis fana taktım ardından cpu fana taktım ama bu ikisine takılıykende pompa sanki çalışmıyordu herhangi bir ses gelmedi yani. Arkadaki kontrolcü üzerinde ki 3 pinli fan soketine bağladım bende. Şuan orada ama anlamsız bir şekilde çok ısınıyor hâlâ.

Son düzenleme:
Şuan telefondan yazıyorum, bilgisayar kapandı çok ısındığı için. Bilen biri yardımcı olsun lütfen.

Alıntıyı görüntüle

Hocam jelatini söktüm, blok tam temas halinde. Pompa kablosunu chasis fana taktım ardından cpu fana taktım ama bu ikisine takılıykende pompa sanki çalışmıyordu herhangi bir ses gelmedi yani. Arkadaki kontrolcü üzerinde ki 3 pinli fan soketine bağladım bende. Şuan orada ama anlamsız bir şekilde çok ısınıyor hâlâ.
ters gibi geldi bana sanki

Diğer tarafa doğru takılmıyor hocam. Boruları zorluyor baya. En rahat bu şekilde oturdu.

Bu kişide benim taktığım gibi takmış lakin sorunsuz kullanıyor.

Yardımcı olabilecek kimse yok mu?

Son düzenleme:
Oturduğunu düşünmenize rağmen tam oturmamış olabilir, tekrar kontrol edin, pompa çalışmıyor olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,583
Üyeler
183,858
Son üye
rehruuyhg
Geri