Yardım Sizce 7800xt den 9070 veya 9070xt ye geçilir mi

Sen DLSS4 ile MFG4X karıştırmışşın, Muhabbeti çok uzatmıcam demekki detayları çok ayırt edemeyen oyunculardansınız zaten benim gibi takık olanlar AMD kart asla kullanmaz :D fark yok diyen bi seni gördüm forumda not aldım nicki

Alıntıyı görüntüle
haa sen upscaleden bahsediyorsun :D al al not sıkıntı yok fanboy değilim en azından.

haa sen upscaleden bahsediyorsun :D al al not sıkıntı yok fanboy değilim en azından.
Bizde fanboy değiliz kardeşim, adil şekilde kart öneriyoruz geçenki arkadaşa 5060 Tİ önerdim birisi çıkıp 5-10 FPS için 7800XT önermiş, aralarındaki teknoloji farkı bariz ortada olmasına rağmen adamın parasını göz göre göre çöpe atıyor. Bu olayın fanboylukla alakasıda yok 60K bilgisayar alıp çamur görüntü görmek isteyen sizlersiniz.

tehdit ediyor bide 'not aldım nickini diye :D' nvidia daha iyi teknolojilerde kardeş tamam hadi uzatmayalım arkadaş amd seviyor amd kullanmak istiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bizde fanboy değiliz kardeşim, adil şekilde kart öneriyoruz geçenki arkadaşa 5060 Tİ önerdim birisi çıkıp 5-10 FPS için 7800XT önermiş, aralarındaki teknoloji farkı bariz ortada olmasına rağmen adamın parasını göz göre göre çöpe atıyor.
5060 Tİ nin fiyatı çok fazla her oyunda dlss4 yok ve 7800xt nin saf gücü daha iyi 5060 Tİ o parayı hak etmiyor sırf teknoloji var diye o para verilmez.

tehdit ediyor bide 'not aldım nickini diye :D' nvidia daha iyi teknolojilerde kardeş tamam hadi uzatmayalım arkadaş amd seviyor amd kullanmak istiyor.
daha yeni yeni gelişen bir teknoloji değil mi bu fsr4 neyin kapıştırmasını yapıyorlar anlamadım fsr4 anca dlss3 ile kapışır diye düşünüyorum yanlışım varsa kusuruma bakmayın :)

1745679812009.png

Hatanı düzeltiyorum

Amd ucuz ve kaliteli hocam extra olarakta eskisi ve büyüttükleri kadarda bir sistem ve donanım sorunu yaşamadım

daha yeni yeni gelişen bir teknoloji değil mi bu fsr4 neyin kapıştırmasını yapıyorlar anlamadım fsr4 anca dlss3 ile kapışır diye düşünüyorum yanlışım varsa kusuruma bakmayın :)
aynen öyle güncellemeler ile dlss4 e kafa tutmaya başladı da daha yolu var.

7800XT de FSR4 arkadaş fsr3 ile dlss4 arasında fark yok diyor şaşkınlıkla okudum.

Neye 7800xt der anlamadım ? aç cümleyi kardeşim
5060 Tİ yerine 7800xt der çoğu insan konuyu daha fazla bölmeyelim konu sahibi arkadaşa ayıp oluyor ve kurallara aykırı sen nvidia seviyorsan sev ben bu fiyatlarda nvidia falan övemem kusura bakma.

5060 Tİ yerine 7800xt der çoğu insan konuyu daha fazla bölmeyelim konu sahibi arkadaşa ayıp oluyor ve kurallara aykırı sen nvidia seviyorsan sev ben bu fiyatlarda nvidia falan övemem kusura bakma.
Hocam nvidia dan amd ye geçtim ben fanboyluk felan yapmıyorum 3060 sattım nvidia dediğiniz gibi bu fiyatlarada alamam zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,965
Üyeler
184,707
Son üye
Karakus
Geri