Yardım Sizce 7800xt den 9070 veya 9070xt ye geçilir mi

hocam akvaryum klasik önerim h6 flow hava akışı iyi bir kasa incelemeleri de var

bir de
prensesimiz için bir atçık sıvı soğutmanın 5 sene sonra sıvısı biterse tekrardan doldurabilirsiniz öyle bir özelliği var
Çok güzel çok güzel hocam bunuda not alayım hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ya hocam ne gerek var gösterişe ben hiç gösterişe önem vermiyorum şahsen jombo hocam açtığım konuları hatırlıyorsa zaten hak verir bana :D
Hocam prensesimiz biraz şov yapsın bize boşuna mı o kadar para veriyoruz 😂

Nasıl değil? Transformer model ile native den daha net gösteriyor artık.
hocam o farklı bir özellik dlss kare oluşturma gibi bir teknoloji amd de görüntü keskinleştirme var zaten kendim kullanıyorum çok iyi bir fark yok yani aralarında nvidia ile baktım.

Nasıl değil? Transformer model ile native den daha net gösteriyor artık.
Hocam ben amd ye geçtiğimden beridir başım ağrımıyor rtxden biraz mahrum kalıyoruz ama başım ağrımıyor

Çok güzel çok güzel hocam bunuda not alayım hocam

Hocam prensesimiz biraz şov yapsın bize boşuna mı o kadar para veriyoruz 😂
verir hocam da anakartınız ve ekran kartınız siyah mi içerde güzel bir görüntü olur bu arada kasanın beyaz modeli daha ucuz (nasıl oluyorsa) onu tercih edin içerisi daha güzel görülür

verir hocam da anakartınız ve ekran kartınız siyah mi içerde güzel bir görüntü olur bu arada kasanın beyaz modeli daha ucuz (nasıl oluyorsa) onu tercih edin içerisi daha güzel görülür
Hocam benim ekran kartım beyaz anakartım siyah

Ekler

• IMG_1436.jpeg
    IMG_1436.jpeg
    1.6 MB · Hit: 16
Sistemim böyle hocam 750W gold psu var corsair

Evet evet ona göre yaptımda anakartı beyaz almaya gönlüm el vermedi 😂
beyaz kasa ve beyaz ekran kartı gerisi siyah olursa çok şık bir görüntü olur bence.

Sistemim böyle hocam 750W gold psu var corsair

Evet evet ona göre yaptımda anakartı beyaz almaya gönlüm el vermedi 😂
hocam kaça aldınız kartı :)

hocam o farklı bir özellik dlss kare oluşturma gibi bir teknoloji amd de görüntü keskinleştirme var zaten kendim kullanıyorum çok iyi bir fark yok yani aralarında nvidia ile baktım.
Sen DLSS4 ile MFG4X karıştırmışşın, Muhabbeti çok uzatmıcam demekki detayları çok ayırt edemeyen oyunculardansınız zaten benim gibi takık olanlar AMD kart asla kullanmaz :D fark yok diyen bi seni gördüm forumda not aldım nicki

1745679434554.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,132
Üyeler
184,737
Son üye
Killhoray
Geri