Neler Yeni

Sizce 8. Sınıf Deneme Sınavı sonucum iyi mi??

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar sizce Matematik dışında puan durumu iyi mi? İngilizceye son dakika kaldığı için pek şey yapamadım sınavda?

Ayrıca daha çalışma düzeni oluşturamadım kendime, sınava girmeden öncede çalışamadım.
Alıntıyı görüntüle
ing / mat berbat ing yetiştirememişsin ama salladıysan sallaman doğru değil bari boş bıraksaydın.

Mat da aynı şekil o kadar yanlış saçma boş bırakmaya çalış türkçede falan yanlış yaparsın bilgi eksikliğinden de matematikte cevabı bulmadıysan işaretleme cevabı işte.

Diğerleri orta / iyi

Düzeltilebilir

ÖrdekAbi

80+ Silver
Arkadaşlar sizce Matematik dışında puan durumu iyi mi? İngilizceye son dakika kaldığı için pek şey yapamadım sınavda?

Ayrıca daha çalışma düzeni oluşturamadım kendime, sınava girmeden öncede çalışamadım.
Alıntıyı görüntüle
matematik ve türkçeye bi tık yoğunlaşsan çok iyi olur geçen sene lgs ye giren biri olarak çok abartılıyor çok stres yapma rahat ol

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,436
İsim
Mert Metshi
kötü.

Bugra5211

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
398
İsim
Buğra Çorbacı

Alıntıyı görüntüle
Dershaneye gidiyor musun?
Bu arada arkadaşlar netler kötü demıs. Evet buna bende katılıyorum. Ancak çalısıp başarabilirsin. Gerçekten başarabilirsin. Bende ilk başlarda türkcede 15 e 5 yapıyordum. Bazen 14 e 6. Ama çalıştım. Bol bol paragraf çözdüm. Lgs de turkcede 19 a 1 yapmıştım. Bunu sende yapabilirsin. Sorular genellikle benzer şekilde geliyor. Yani geçmis yılların sorularını çöz ve telefondan pc den olabildigince uzak dur. Çalısmaya devam et basarabilirsin azimli ol

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Dershaneye gidiyor musun?
hayır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pazartesi yapılan sınavın sözel sonucu bu şekilde bu arada

TR
7 Yanlış
3 Boş
10 doğru

İnkilap
2 Yanlış
8 Doğru

Din
3 Yanlış
7 Doğru

İng
1 Yanlış
4 Doğru
5 Boş

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX

lichae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Nihan
Steam
lichae
Discord
lichae#2572
senenin ilk başlarında böyle olması normal olabilir ama gittikçe üzerine eklemelisin yoksa bu puanlarla olmaz, matematik ve türkçenin üzerine daha da yoğunlaşırsan iyi olur

ayrıca emin olmadığın soruyu KESİNLİKLE sallama, boş bırak

Bugra5211

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
398
İsim
Buğra Çorbacı
hayır

Pazartesi yapılan sınavın sözel sonucu bu şekilde bu arada

TR
7 Yanlış
3 Boş
10 doğru

İnkilap
2 Yanlış
8 Doğru

Din
3 Yanlış
7 Doğru

İng
1 Yanlış
4 Doğru
5 Boş
Boş bırakmakla birsey kaybetmezsin. Yanliş yapmaktan çok daha iyidir hele matta.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Boş bırakmakla birsey kaybetmezsin. Yanliş yapmaktan çok daha iyidir hele matta.
ingilizcede bu sefer baya bi boş bıraktım ve 4/1 oldu sonuç doğru/yanlış olarak olarak. İlkine göre daha iyi.
İnikilapta bir soru yüzünden çoğu kişi yanlış yaptı onun dışında 1 doğrum azaldı ilk sınava göre, dinde aynı şekilde.
Türkçede yanlış sayısı aynı fakat 3 boş bıraktım.

Bugra5211

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
398
İsim
Buğra Çorbacı
ingilizcede bu sefer baya bi boş bıraktım ve 4/1 oldu sonuç doğru/yanlış olarak olarak. İlkine göre daha iyi.
İnikilapta bir soru yüzünden çoğu kişi yanlış yaptı onun dışında 1 doğrum azaldı ilk sınava göre, dinde aynı şekilde.
Türkçede yanlış sayısı aynı fakat 3 boş bıraktım.
Ara dersleri küçümseme. Puana katkı katsayısı 1 olsa da birçok kişiyi geçebilirsin. Büyük ihtimalle sana okuldan ders çalışma programı vermişlerdir. Sen ona uymaya bak. Matematikten farklı soru tipleri görmen lazım. Galiba obp li bir okul hedefliyorsun. Olsun sen yine de lgs için çalış. Hem büyük sınav tecrübesi kaznmış olursun. Uni sınavlarında bu tecrübe işe yarayacak işte.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Ara dersleri küçümseme. Puana katkı katsayısı 1 olsa da birçok kişiyi geçebilirsin. Büyük ihtimalle sana okuldan ders çalışma programı vermişlerdir. Sen ona uymaya bak. Matematikten farklı soru tipleri görmen lazım. Galiba obp li bir okul hedefliyorsun. Olsun sen yine de lgs için çalış. Hem büyük sınav tecrübesi kaznmış olursun. Uni sınavlarında bu tecrübe işe yarayacak işte.
Ders çalışma programı verilmedi, evet OBP ile alan bir okul hedefliyorum. Yine de sınava gireceğim belki işime yarar

Top Bottom