şuan her okul anadoluKendime daha çalışma düzeni yapamadığım için böyle muhtemelen, hedefim Anadolu'ya gitmek lise olarak.
şuan her okul anadoluKendime daha çalışma düzeni yapamadığım için böyle muhtemelen, hedefim Anadolu'ya gitmek lise olarak.
ing / mat berbat ing yetiştirememişsin ama salladıysan sallaman doğru değil bari boş bıraksaydın.Arkadaşlar sizce Matematik dışında puan durumu iyi mi? İngilizceye son dakika kaldığı için pek şey yapamadım sınavda?
Ayrıca daha çalışma düzeni oluşturamadım kendime, sınava girmeden öncede çalışamadım.
Alıntıyı görüntüle
matematik ve türkçeye bi tık yoğunlaşsan çok iyi olur geçen sene lgs ye giren biri olarak çok abartılıyor çok stres yapma rahat olArkadaşlar sizce Matematik dışında puan durumu iyi mi? İngilizceye son dakika kaldığı için pek şey yapamadım sınavda?
Ayrıca daha çalışma düzeni oluşturamadım kendime, sınava girmeden öncede çalışamadım.
Alıntıyı görüntüle
Dershaneye gidiyor musun?Arkadaşlar sizce Matematik dışında puan durumu iyi mi? İngilizceye son dakika kaldığı için pek şey yapamadım sınavda?
Alıntıyı görüntüle
hayırDershaneye gidiyor musun?
boş bırakmayı öğrenmen lazımArkadaşlar sizce Matematik dışında puan durumu iyi mi? İngilizceye son dakika kaldığı için pek şey yapamadım sınavda?
Alıntıyı görüntüle
Boş bırakmakla birsey kaybetmezsin. Yanliş yapmaktan çok daha iyidir hele matta.hayır
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pazartesi yapılan sınavın sözel sonucu bu şekilde bu arada
TR
7 Yanlış
3 Boş
10 doğru
İnkilap
2 Yanlış
8 Doğru
Din
3 Yanlış
7 Doğru
İng
1 Yanlış
4 Doğru
5 Boş
ingilizcede bu sefer baya bi boş bıraktım ve 4/1 oldu sonuç doğru/yanlış olarak olarak. İlkine göre daha iyi.Boş bırakmakla birsey kaybetmezsin. Yanliş yapmaktan çok daha iyidir hele matta.
Ara dersleri küçümseme. Puana katkı katsayısı 1 olsa da birçok kişiyi geçebilirsin. Büyük ihtimalle sana okuldan ders çalışma programı vermişlerdir. Sen ona uymaya bak. Matematikten farklı soru tipleri görmen lazım. Galiba obp li bir okul hedefliyorsun. Olsun sen yine de lgs için çalış. Hem büyük sınav tecrübesi kaznmış olursun. Uni sınavlarında bu tecrübe işe yarayacak işte.ingilizcede bu sefer baya bi boş bıraktım ve 4/1 oldu sonuç doğru/yanlış olarak olarak. İlkine göre daha iyi.
İnikilapta bir soru yüzünden çoğu kişi yanlış yaptı onun dışında 1 doğrum azaldı ilk sınava göre, dinde aynı şekilde.
Türkçede yanlış sayısı aynı fakat 3 boş bıraktım.
Ders çalışma programı verilmedi, evet OBP ile alan bir okul hedefliyorum. Yine de sınava gireceğim belki işime yararAra dersleri küçümseme. Puana katkı katsayısı 1 olsa da birçok kişiyi geçebilirsin. Büyük ihtimalle sana okuldan ders çalışma programı vermişlerdir. Sen ona uymaya bak. Matematikten farklı soru tipleri görmen lazım. Galiba obp li bir okul hedefliyorsun. Olsun sen yine de lgs için çalış. Hem büyük sınav tecrübesi kaznmış olursun. Uni sınavlarında bu tecrübe işe yarayacak işte.