Neler Yeni

Sizce 8. Sınıf Deneme Sınavı sonucum iyi mi??

Bugra5211

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
398
İsim
Buğra Çorbacı
Ders çalışma programı verilmedi, evet OBP ile alan bir okul hedefliyorum. Yine de sınava gireceğim belki işime yarar
Işe yarar tabii ki. Stres atmak için haftasonları elraenn yayınları izle D. Ben öyle yapıyodum en azından. Birde ugrastigin bir spor dalı veya sanat dalı varsa onle ilgilen. Ben futbol oynuyodum. Stresi baya atıyor bu arada

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Işe yarar tabii ki. Stres atmak için haftasonları elraenn yayınları izle
Film gecesini falan izliyorum hafta sonları, streste atıyorum hatrı sayılır derecede :D

Birde ugrastigin bir spor dalı veya sanat dalı varsa onle ilgilen
Uğraştığım bir spor dalı yok, yazları bitkiler ile ilgileniyordum onun dışında gitar çalasım geliyor arada birde balıklarla ilgileniyorum hobi olarak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Film gecesini falan izliyorum hafta sonları, streste atıyorum hatrı sayılır derecede :D

Uğraştığım bir spor dalı yok, yazları bitkiler ile ilgileniyordum onun dışında gitar çalasım geliyor arada birde balıklarla ilgileniyorum hobi olarak.
Fakat sürekli ödev sıkıştırdıkları için birde okuldaki hiç bir geziye vs. katılmamıza izin vermedikleri için daralıyoruz. Mesela bugün yürüyüş vardı tek bi' sınıf gitti 8 lerden

Bugra5211

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
398
İsim
Buğra Çorbacı

Evet bunları da yapabilirsin. Stresini atsın yeter

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Bugra5211

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
398
İsim
Buğra Çorbacı
Aslında çok ödev vermemeleri lazım. Verseler bile soru ödevi olmalı. Ama bencde yanlış yapıyorlar. Yani stresi azaltıcı seyler yapılmasi gerekiyor. Sen yine iyisin. Ben akşam eve dershane olduğu için 7 de geliyodum. Hem psikolojik olarak çokuyodum hem de fiziksel olarak. Yani benim için zor geçmişti malasef...

Haaland

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
Mustafa
Her soruyu işaretleyeceksin diye bir kural yok ingilizcede bazı soruları boş bırakabilirdin.

TahinPekmez

80+ Silver
Arkadaşlar sizce Matematik dışında puan durumu iyi mi? İngilizceye son dakika kaldığı için pek şey yapamadım sınavda?

Ayrıca daha çalışma düzeni oluşturamadım kendime, sınava girmeden öncede çalışamadım.
Alıntıyı görüntüle
Ben farklı yerden konuşacağım, zayıf derslere kafa veremiyorsan yani sayısala. İyi olduğun derslere yönel ve daha da geliştir. İngilizceyi düzeltirsin sende var o ışık ama matematik sıkıntı çıkarırsa eksi almaya gerek yok

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
1668018989487.png

arkadaşlar yeni sonuçlar bunlar, en azından artık eksiye düşmüyorum mat ve ing de

Ata Şen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Ata Şen
Kötü. Bir senen kaldı cidden çalışmalısın matematiğibi düzelmen için

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Alıntıyı görüntüle
arkadaşlar yeni sonuçlar bunlar, en azından artık eksiye düşmüyorum mat ve ing de
Mesaj otomatik birleştirildi:

geçen rehberlik hocası yanına çağırdı zaten, program vs. için

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Top Bottom