Bende yakın zamanda aynısını yaşadım kendisine büssürü oyun aldım zamanında teşekkür etmeden duramıyordu meğersem nankörmüş şimdide abartma bişey almadın diyor çok sinirim bozuluyorİyi akşamlar direk konuya giricem beyler ben zamanında maddi manevi kötü günler geçirmiş biri olarak elime biraz para geçince durumu olmayan arkadaşlarımla okuldan tanıdıklarımla falan hep beraber yerim o parayı yani hiç bencillik etmem parayada önem vermem çok iyi hatırlıyorum cebimde çok az para vardı yanımdaki arkadaşlarıma bi simit ayran aldım ben bişey yemeden günü geçirdim ve tek buda değil hep bütün arkadaşlarıma maddi manevi yardım ettim ama bu hafta bişeyler duydum benim bu yardım ettiğim arkadaşlarım yemeyip yedirdiğim arkadaşlarım benim arkamdan enayi diye dalga geçiyorlarmış benimle sadece paramı harcamak için dolaşıyolarmış bunu öğrendim bu çocukların bende bir çok sırrı var hiçbirini söylemedim onlar benim sırlarımı yaymış bu durum benim çok canımı yaktı ve ne yapmam gerektiği hakkında hiçbir fikrim yok sizce ne yapmalıyım?
Aynısını dediler arkamdan...Bende yakın zamanda aynısını yaşadım kendisine büssürü oyun aldım zamanında teşekkür etmeden duramıyordu meğersem nankörmüş şimdide abartma bişey almadın diyor çok sinirim bozuluyor
En büyük yaşadığım pişmanlıklardan biri babamın ter akıtarak kazandığı parayı ******** nankörlerlere yedirdimAynısını dediler arkamdan...
Enayi değilsin iyi kalplisin. Ama şimdiki insanlar ve ergenler seni enayi olarak görür. Sen onlara aldırış etme bildiğin yoldan yürü. Gerekirse onlardan yolunu ayırİyi akşamlar direk konuya giricem beyler ben zamanında maddi manevi kötü günler geçirmiş biri olarak elime biraz para geçince durumu olmayan arkadaşlarımla okuldan tanıdıklarımla falan hep beraber yerim o parayı yani hiç bencillik etmem parayada önem vermem çok iyi hatırlıyorum cebimde çok az para vardı yanımdaki arkadaşlarıma bi simit ayran aldım ben bişey yemeden günü geçirdim ve tek buda değil hep bütün arkadaşlarıma maddi manevi yardım ettim ama bu hafta bişeyler duydum benim bu yardım ettiğim arkadaşlarım yemeyip yedirdiğim arkadaşlarım benim arkamdan enayi diye dalga geçiyorlarmış benimle sadece paramı harcamak için dolaşıyolarmış bunu öğrendim bu çocukların bende bir çok sırrı var hiçbirini söylemedim onlar benim sırlarımı yaymış bu durum benim çok canımı yaktı ve ne yapmam gerektiği hakkında hiçbir fikrim yok sizce ne yapmalıyım?
Hocam antalyada yaşıyorsan arkadaş olalım iki enayi dolaşırız bende sırf cömertlik yapayim derken cebimdeki tüm parayi millete harciyorumİyi akşamlar direk konuya giricem beyler ben zamanında maddi manevi kötü günler geçirmiş biri olarak elime biraz para geçince durumu olmayan arkadaşlarımla okuldan tanıdıklarımla falan hep beraber yerim o parayı yani hiç bencillik etmem parayada önem vermem çok iyi hatırlıyorum cebimde çok az para vardı yanımdaki arkadaşlarıma bi simit ayran aldım ben bişey yemeden günü geçirdim ve tek buda değil hep bütün arkadaşlarıma maddi manevi yardım ettim ama bu hafta bişeyler duydum benim bu yardım ettiğim arkadaşlarım yemeyip yedirdiğim arkadaşlarım benim arkamdan enayi diye dalga geçiyorlarmış benimle sadece paramı harcamak için dolaşıyolarmış bunu öğrendim bu çocukların bende bir çok sırrı var hiçbirini söylemedim onlar benim sırlarımı yaymış bu durum benim çok canımı yaktı ve ne yapmam gerektiği hakkında hiçbir fikrim yok sizce ne yapmalıyım?
kanka yanlıs kişilere denk gelmişsin ben paranın paylaştıkca cogaldıgına inanıyorum sen iyi yapmıssın ama o arkadaşlarınla arana mesafe koyİyi akşamlar direk konuya giricem beyler ben zamanında maddi manevi kötü günler geçirmiş biri olarak elime biraz para geçince durumu olmayan arkadaşlarımla okuldan tanıdıklarımla falan hep beraber yerim o parayı yani hiç bencillik etmem parayada önem vermem çok iyi hatırlıyorum cebimde çok az para vardı yanımdaki arkadaşlarıma bi simit ayran aldım ben bişey yemeden günü geçirdim ve tek buda değil hep bütün arkadaşlarıma maddi manevi yardım ettim ama bu hafta bişeyler duydum benim bu yardım ettiğim arkadaşlarım yemeyip yedirdiğim arkadaşlarım benim arkamdan enayi diye dalga geçiyorlarmış benimle sadece paramı harcamak için dolaşıyolarmış bunu öğrendim bu çocukların bende bir çok sırrı var hiçbirini söylemedim onlar benim sırlarımı yaymış bu durum benim çok canımı yaktı ve ne yapmam gerektiği hakkında hiçbir fikrim yok sizce ne yapmalıyım?