Sizce bu araba alınır mı?

Hermitus

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
748
Bütçe
40.000
Dostlar yaklaşık 40.000 Tl bütçemiz var 4 kişilik aile için araba lazım ve şu arabayı almayı düşünüyoruz: https://www.sahibinden.com/ilan/vas...ropa-1.4-temiz-kazasiz-muayer-896561763/detay en az 1 sene kullanılacak sonra satma ihtimalimiz de var. Sorum şu sizce bu araba alınır mı ? Bu bütçede alabileceğimiz başka bir model var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Denizgezen hocam siz arabalardan anlıyorsunuz diye biliyorum sizce nasıl alınır mı?

Dostlar yaklaşık 40.000 TL bütçemiz var 4 kişilik aile için araba lazım ve şu arabayı almayı düşünüyoruz: https://www.sahibinden.com/ilan/vas...ropa-1.4-temiz-kazasiz-muayer-896561763/detay en az 1 sene kullanılacak sonra satma ihtimalimiz de var. Sorum şu sizce bu araba alınır mı ? Bu bütçede alabileceğimiz başka bir model var mı?

@Denizgezen hocam siz arabalardan anlıyorsunuz diye biliyorum sizce nasıl alınır mı?
270,000 de bakımları düzenli yapılmadıysa çok sorun çıkarır

peki bu linkteki nasıl en azından fiyatına değmez mi?
değmez

Sence değermi eski muhtar arabası bu arabaların bu zamanda bile maks 25 k falan etmesi lazım

Aile için diyorsunuz Toyota corolla daha iyi olur üzmez
hocam yakınlarda alabileceğimiz düzgün bir araba arıyoruz da en iyi bunu bulabildik.

Kardeşim lütfen yanlış anlama sitemim bu sektöre ve piyasaya. İnanamıyorum yemin ederim inanamıyorum bu ne saçmalıktır yazıktır günahtır bu arabalara nasıl bu kadar değer biçilebiliyor nasıl bu kadar yüksek birimden satılabiliyor. Ülkenin gerçekten boku çıktı, bu hale getirenler daha beter olsunlar.

Kardeşim lütfen yanlış anlama sitemim bu sektöre ve piyasaya. İnanamıyorum yemin ederim inanamıyorum bu ne saçmalıktır yazıktır günahtır bu arabalara nasıl bu kadar değer biçilebiliyor nasıl bu kadar yüksek birimden satılabiliyor. Ülkenin gerçekten boku çıktı, bu hale getirenler daha beter olsunlar.
Bu yönetimde normal değilmi sence 1 yane hayalim vardı Ulan 1 s2000 2009 bayi fiyatı 65 bin tl şimdi yıllar geçti ve sonuç 1 yıl önce 750 bim tl ye sahte ilan koyuldu dalga geçtim bir bakıyorsun şimdi en ucuzu 450 k 1 milyonları geçti 3 kuruş etmeyen araba

haklısınız hocam da elden bir şey gelmiyor maalesef. Arabadan bir beklentimiz de yok zaten ayağımızı yerden kessin yeter. bir de ablam ehliyet alacak onun alıştırma yapması için.

Knk bu fiyat bandına benim önerim güzel bir 626 yada corolla siz bakın Konya pek yok yakın şehirlerde bakın

Dostlar yaklaşık 40.000 TL bütçemiz var 4 kişilik aile için araba lazım ve şu arabayı almayı düşünüyoruz: https://www.sahibinden.com/ilan/vas...ropa-1.4-temiz-kazasiz-muayer-896561763/detay en az 1 sene kullanılacak sonra satma ihtimalimiz de var. Sorum şu sizce bu araba alınır mı ? Bu bütçede alabileceğimiz başka bir model var mı?

Biz 46.000TL ye yaklaşık 2 ay önce opel Astra g aldık 2000 model. Sizede Opel Astra öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,401
Üyeler
185,092
Son üye
monopol34
Geri