Hazır sistemlerde yok 47-48k en ucuz 7500 5070 ler ve bu sistemde 40.5a falan b650m-r ile yapılıyor arkadaş yanlış seçmiş özelleştirmeleri45k daha iyi anakartlısı var 43 42k ya aynı anakart aynı bileşenlerlede geliyor
Hazır sistemlerde yok 47-48k en ucuz 7500 5070 ler ve bu sistemde 40.5a falan b650m-r ile yapılıyor arkadaş yanlış seçmiş özelleştirmeleri45k daha iyi anakartlısı var 43 42k ya aynı anakart aynı bileşenlerlede geliyor
Adam gibi takip edersen görürsün geçen vatanda 42k999 du bitti hemen adam gibi takip etmezsen bulamazsın5070 li sistemler nerde var 45 e öyle bir fiyat yok ortada kendiniz toplarsanız anca 45 e getirebiliyorsunuz hazır sistem yok görmedim ben
Kardeşim 42k 999 a geldi vatana 2 3gün önce zotac 5070Hazır sistemlerde yok 47-48k en ucuz 7500 5070 ler ve bu sistemde 40.5a falan b650m-r ile yapılıyor arkadaş yanlış seçmiş özelleştirmeleri
Çok teşekkürler.5070 li sistemler nerde var 45 e öyle bir fiyat yok ortada kendiniz toplarsanız anca 45 e getirebiliyorsunuz hazır sistem yok görmedim ben
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sistem güzel olmuş harici hava sogutucu alın muhakak 7500f iyi ısınan bir işlemci
Merak ettim o sistemi bi atar mısınız linkiniAdam gibi takip edersen görürsün geçen vatanda 42k999 du bitti hemen adam gibi takip etmezsen bulamazsın
Kardeşim 42k 999 a geldi vatana 2 3gün önce zotac 5070
hadi kardeşim pudranı güzel çek yat bbAdam gibi takip edersen görürsün geçen vatanda 42k999 du bitti hemen adam gibi takip etmezsen bulamazsın
Kardeşim 42k 999 a geldi vatana 2 3gün önce zotac 5070
yalan hocam uyduruyor olsa forum çalklanırdı heryerde sıcak fırsatlarda konusu olurdu engel atın geçin pudracıMerak ettim o sistemi bi atar mısınız linkini
Oglum veletin çocuksun anenkucamda adama 5090 a 2k monitör al diyorsun aneniskerim şimdihadi kardeşim pudranı güzel çek yat bb
yalan hocam uyduruyor olsa forum çalklanırdı heryerde sıcak fırsatlarda konusu olurdu engel atın geçin pudracı
Oglum hala olma ihtimali olabilirmi aynı link üzerinden degiştirilmiş sistem varMerak ettim o sistemi bi atar mısınız linkini
hadi troll yemi yedin simdi pudranı çekip elinle elizabete devam edebilirsin troll seniOglum veletin çocuksun anenkucamda adama 5090 a 2k monitör al diyorsun aneniskerim şimdi
Oglum hala olma ihtimali olabilirmi aynı link üzerinden degiştirilmiş sistem var
Haha oglum aneniskiyorum sen troll diyorsun insanda utanma olur oglummhadi troll yemi yedin simdi pudranı çekip elinle elizabete devam edebilirsin troll seni