Son düzenleme:
pahalı
Daha neyden kısacam ki başkan. Sana pahalı gelen sistemin 5060ti olmasına rağmen bu fiyatta olması, mı yoksa genel olarak parçaları mı pahalı buldun?pahalı
dün vatanda 7500f b650mr 5070 32 ramli sistem (özelleştirmeli diyorum) 43 falan oluyorduDaha neyden kısacam ki başkan. Sana pahalı gelen sistemin 5060ti olmasına rağmen bu fiyatta olması, mı yoksa genel olarak parçaları mı pahalı buldun?
dün vatanda 7500f b650mr 5070 32 ramli sistem (özelleştirmeli diyorum) 43 falan oluyordu
Aynı sistem benim de karşıma çıktı hocam yükseltme yapmadanki hali 45k ediyordu ama 16gb ram ve 500gb ssd'si vardı. Benim bulduğum sistem nedense kafama çok yatıyor bizim burda elektrik hiç belli olmuyor sürekli kesiliyor, gidip geliyor falan o yüzden PSU'yu hiç olmazsa adı sanı bilinen bir şey almak için fiyatı bu kadar yükselttim. Yoksa ben de biliyorum sadece ekran kartına abanıp sistem toplamayı. Bu arada yanlış anlamayın saygısızlık etmek istemedim.dün vatanda 7500f b650mr 5070 32 ramli sistem (özelleştirmeli diyorum) 43 falan oluyordu
:/ dün de önüme aynı sistem atıldı, ondan kıs bundan kıs 500tb ssd 16gb ram A serisi anakart ne idüğü belirsiz kasa ve PSUStoğu bitmiş Fazeon A3120TRA soğutucunun
Bu ana mesajı okumadığınızı veya okuma yazmanızın olmadığını gösteriyor. SSD'i Adata 1 TB, kasayı Xigmatek 750W, soğutucuyu Fazeon A3120TRA, RAM'i 32 GB ve anakartı B650M-R yap. 43 bin TL'e bu şekilde mis gibi sistem oluyor.:/ dün de önüme aynı sistem atıldı, ondan kıs bundan kıs 500tb ssd 16gb ram A serisi anakart ne idüğü belirsiz kasa ve PSU
Mesajını okudum da indirim hesapla girince etkin oluyomuş onu farketmedim dalgınlıktan kaç gündür sabah akşam sistem bakıyorum yordu. kbBu ana mesajı okumadığınızı veya okuma yazmanızın olmadığını gösteriyor. SSD'i Adata 1 TB, kasayı Xigmatek 750W, soğutucuyu Fazeon A3120TRA, RAM'i 32 GB ve anakartı B650M-R yap. 43 bin TL'e bu şekilde mis gibi sistem oluyor.
İndirim bu geceye özel bitmeden al. Dediğim özelleştirmeleri yapmayı unutma. A3120TRA soğutucu bitmiş sanırım A2120TRA yapabilirsin. Onu satıp Dark Freezer X123 yaparsın.Mesajını okudum da indirim hesapla girince etkin oluyomuş onu farketmedim dalgınlıktan kaç gündür sabah akşam sistem bakıyorum yordu. kb
hocam siz bu işten para mı kazanıyorsunuz yoksa forumda insanlara indirim yakalamaktan zevk mi alıyorsunuz? kafam karıştı yani vatan bilgisayar adam tutsa böyle güzel reklam yapamazİndirim bu geceye özel bitmeden al. Dediğim özelleştirmeleri yapmayı unutma. A3120TRA soğutucu bitmiş sanırım A2120TRA yapabilirsin. Onu satıp Dark Freezer X123 yaparsın.
https://pckolik.com.tr/tavsiye-sist...-geforce-rtx-5070-16gb-ddr5-500gb-nvme-m2-ssd