Neler Yeni

Sizce davalık mı oldum

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,616
İsim
oğuzhan ege
bende telefon numarası veriyorum hocam aklıma geldi şimdi ama dedğiniz gibi arayan olmadı şuana kadar inşallah olmaz bir şey hocam
küfür vb gibi şeylerden dava açılsa bile cebinden öle para çıkcak gibi durum yok keyfine bak.

Ses kaydı yoksa ve bu adresini verdikten sonra küfür ettiğinde karşı taraf kayıt aldıysa nasıl eşit oluyor?
almamıştır?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam adrsi nerden bulabilirler başımız belaya girmesin ya
Kimseye bilgi verme adresi rahat bulurlar TC kişmlik sızdırma olayından sonra her şey olabiliyor soy ismini verme

Formander

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Formander
küfür vb gibi şeylerden dava açılsa bile cebinden öle para çıkcak gibi durum yok keyfine bak.
inşallah hocam ama adresimin bulunmasından korkuyorum ailemin başının belaya girmesi gibi

almamıştır?

Kimseye bilgi verme adresi rahat bulurlar TC kişmlik sızdırma olayından sonra her şey olabiliyor soy ismini verme
soy ismimi biliyolar hocam

inşallah hocam ama adresimin bulunmasından korkuyorum ailemin başının belaya girmesi gibi

soy ismimi biliyolar hocam
ozamna sıkıntı işte tc kimliğin internette adresini bulabilirler gerçi herkesinki internette ama bazıları farkında deil

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,155
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Hocam mahkemeye çıkamamki yaşım yetmiyor
Doğrudur, ben de çok detaylı konuya hakim değilim zaten. Kendi yaşadığım sürecimi anlattım sana, gittim avukat tuttum davacı oldum sonra yukarıda yazdığım şekilde ilerledi süreç. 18 yaş altı olarak da birine dava açmıştık onda da mahkeme olmadı ama savcılığa çağrıldı çocuk ifade verdi belki böyle bir şey olabilir.

Formander

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Formander
Doğrudur, ben de çok detaylı konuya hakim değilim zaten. Kendi yaşadığım sürecimi anlattım sana, gittim avukat tuttum davacı oldum sonra yukarıda yazdığım şekilde ilerledi süreç. 18 yaş altı olarak da birine dava açmıştık onda da mahkeme olmadı ama savcılığa çağrıldı çocuk ifade verdi belki böyle bir şey olabilir.
Anladım hocam teşekkür ederim

SCEI

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
SCEI
Bana adını soy adını ver dedenin adresine kadar bulurum ne kadar akraban varsa hepsini bulabilirler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,741
Üyeler
161,338
Son üye
dynamicpupil
Top Bottom