Neler Yeni

Sizce davalık mı oldum

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
Öyle hocam aşk acısı çekiyorum bu sefer psikolojimde bozuk şimdide bu çıktı
Mesaj otomatik birleştirildi:

inşallah hocam özür dilesem affederlermi engelledi ama yeni instagram hesabi açarım

Panel nedir hocam
Bilmemeniz çok şaşırtıcı doğrusu. Bir program üzerinden isim soy isim aratarak. Sizin adres, soy ağacı, e okul bilgileriniz, kimlik bilgileriniz gihi derin bilgilere ulaşıyorlar. Aynısını kuzenim ile kullanıyoruz ama tek yaptığımız kızlara tc lerini ve adreslerini söyleyip hava basmak 😁

Mustafaer

80+ Bronze
Bilmemeniz çok şaşırtıcı doğrusu. Bir program üzerinden isim soy isim aratarak. Sizin adres, soy ağacı, e okul bilgileriniz, kimlik bilgileriniz gihi derin bilgilere ulaşıyorlar. Aynısını kuzenim ile kullanıyoruz ama tek yaptığımız kızlara tc lerini ve adreslerini söyleyip hava basmak 😁
Hocam bu işler illegal

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
Ben özür dilemelik bir durum olduğunu düşünmüyorum şahsen. Sizin başınıza gelen bana gelse bende korkardım rahat olun. Ama bence bir şey olmayacak.

Hocam bu işler illegal
Evet biliyorum.

Mustafaer

80+ Bronze
Ben özür dilemelik bir durum olduğunu düşünmüyorum şahsen. Sizin başınıza gelen bana gelse bende korkardım rahat olun. Ama bence bir şey olmayacak.

Evet biliyorum.
Hocam birisi bu durumu bildirirse polis kapınıza dayanır çekin elinizi böyle şeylerden

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,356
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Verebilirler, kendini öfkeni kontrol edip küfretmemen lazım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Alper Kubilay
bu cacık olmaz kardeşim sadece oyunlarda sakin ol. bu da yeni moda mı oldu anlamıyorum ki. kimseye sövme. sana söverlerse de gül geç.

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,356
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Hocam sinir hastalığım var malesef adam öldürücek dereceye geliyorum bazen
Ülkede herkes ekonomik sorun yaşıyor haliyle toplum olarak herkes gergin bu yüzden hem kendin hem de toplum için kendini kontrol etmen lazım. Karşı taraf dava açabilir. Davacı olurlarsa bürokrasi şuan yavaş işliyor dosyanın incelenmesi 6 ay 1 seneyi bulur, davacı haklı bulunulur ise, davacıya uzlaşma talebinde mi bulunacaksın yoksa mahkeme mi diye sorulur, uzlaşmak istemez ise mahkemeye çıkarsınız. Benim bildiğim süreç bu şekilde işliyor.

Formander

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Formander
bu cacık olmaz kardeşim sadece oyunlarda sakin ol. bu da yeni moda mı oldu anlamıyorum ki. kimseye sövme. sana söverlerse de gül geç.
Hocam olmaz dimi bazıları dava edebilir ev adrsi bulunur diye korktum ya

Ülkede herkes ekonomik sorun yaşıyor haliyle toplum olarak herkes gergin bu yüzden hem kendin hem de toplum için kendini kontrol etmen lazım. Karşı taraf dava açabilir. Davacı olurlarsa bürokrasi şuan yavaş işliyor dosyanın incelenmesi 6 ay 1 seneyi bulur, davacı haklı bulunulur ise, davacıya uzlaşma talebinde mi bulunacaksın yoksa mahkeme mi diye sorulur, uzlaşmak istemez ise mahkemeye çıkarsınız. Benim bildiğim süreç bu şekilde işliyor.
Hocam mahkemeye çıkamamki yaşım yetmiyor

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,628
İsim
oğuzhan ege
Oyunda biri bana ana bacı sövdü bende dc ile instamı verdim ana bacı sövdüm herşeyi davalık edicem dediler abisinide çağırdılar 7-8 kişilik sesli odaya sizce verebilirlermi davalık olurmuyum?
ben oyunda telefon numaramı veriyorum arasınlar diye ona rağmen bir alo demeye cesaret edemiyorlar bence bi cacık çıkcağını düşünmüyorum. kafaya takma.

Formander

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Formander
ben oyunda telefon numaramı veriyorum arasınlar diye ona rağmen bir alo demeye cesaret edemiyorlar bence bi cacık çıkcağını düşünmüyorum. kafaya takma.
bende telefon numarası veriyorum hocam aklıma geldi şimdi ama dedğiniz gibi arayan olmadı şuana kadar inşallah olmaz bir şey hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,069
Üyeler
167,421
Son üye
Apo5446
Top Bottom