Bilmemeniz çok şaşırtıcı doğrusu. Bir program üzerinden isim soy isim aratarak. Sizin adres, soy ağacı, e okul bilgileriniz, kimlik bilgileriniz gihi derin bilgilere ulaşıyorlar. Aynısını kuzenim ile kullanıyoruz ama tek yaptığımız kızlara tc lerini ve adreslerini söyleyip hava basmakÖyle hocam aşk acısı çekiyorum bu sefer psikolojimde bozuk şimdide bu çıktı
Mesaj otomatik birleştirildi:
inşallah hocam özür dilesem affederlermi engelledi ama yeni instagram hesabi açarım
Panel nedir hocam
Hocam bu işler illegalBilmemeniz çok şaşırtıcı doğrusu. Bir program üzerinden isim soy isim aratarak. Sizin adres, soy ağacı, e okul bilgileriniz, kimlik bilgileriniz gihi derin bilgilere ulaşıyorlar. Aynısını kuzenim ile kullanıyoruz ama tek yaptığımız kızlara tc lerini ve adreslerini söyleyip hava basmak![]()
Evet biliyorum.Hocam bu işler illegal
Hocam birisi bu durumu bildirirse polis kapınıza dayanır çekin elinizi böyle şeylerdenBen özür dilemelik bir durum olduğunu düşünmüyorum şahsen. Sizin başınıza gelen bana gelse bende korkardım rahat olun. Ama bence bir şey olmayacak.
Evet biliyorum.
Ülkede herkes ekonomik sorun yaşıyor haliyle toplum olarak herkes gergin bu yüzden hem kendin hem de toplum için kendini kontrol etmen lazım. Karşı taraf dava açabilir. Davacı olurlarsa bürokrasi şuan yavaş işliyor dosyanın incelenmesi 6 ay 1 seneyi bulur, davacı haklı bulunulur ise, davacıya uzlaşma talebinde mi bulunacaksın yoksa mahkeme mi diye sorulur, uzlaşmak istemez ise mahkemeye çıkarsınız. Benim bildiğim süreç bu şekilde işliyor.Hocam sinir hastalığım var malesef adam öldürücek dereceye geliyorum bazen
Hocam olmaz dimi bazıları dava edebilir ev adrsi bulunur diye korktum yabu cacık olmaz kardeşim sadece oyunlarda sakin ol. bu da yeni moda mı oldu anlamıyorum ki. kimseye sövme. sana söverlerse de gül geç.
Hocam mahkemeye çıkamamki yaşım yetmiyorÜlkede herkes ekonomik sorun yaşıyor haliyle toplum olarak herkes gergin bu yüzden hem kendin hem de toplum için kendini kontrol etmen lazım. Karşı taraf dava açabilir. Davacı olurlarsa bürokrasi şuan yavaş işliyor dosyanın incelenmesi 6 ay 1 seneyi bulur, davacı haklı bulunulur ise, davacıya uzlaşma talebinde mi bulunacaksın yoksa mahkeme mi diye sorulur, uzlaşmak istemez ise mahkemeye çıkarsınız. Benim bildiğim süreç bu şekilde işliyor.
ben oyunda telefon numaramı veriyorum arasınlar diye ona rağmen bir alo demeye cesaret edemiyorlar bence bi cacık çıkcağını düşünmüyorum. kafaya takma.Oyunda biri bana ana bacı sövdü bende dc ile instamı verdim ana bacı sövdüm herşeyi davalık edicem dediler abisinide çağırdılar 7-8 kişilik sesli odaya sizce verebilirlermi davalık olurmuyum?
bende telefon numarası veriyorum hocam aklıma geldi şimdi ama dedğiniz gibi arayan olmadı şuana kadar inşallah olmaz bir şey hocamben oyunda telefon numaramı veriyorum arasınlar diye ona rağmen bir alo demeye cesaret edemiyorlar bence bi cacık çıkcağını düşünmüyorum. kafaya takma.