Pes serisi bittikten sonra bana hitap eden hiçbir fifa oyunu oynamadım . Yakın zamanda da bu oyuna rakip bir oyun çıkacak gibi görünmüyor . Ea ne zamana kadar böyle oyun yapmaya devam eder sizce? daha fc26 çıkmadı evet ama hiç ümidim yok aynı oyunun makyajlı hali olacak yine
Top oyunlari cok oynamam ve ilgimde yoktur ama genele baktigimiz zaman bu tarz micro transaction iceren oyunlar veya populer ve seri devamliligi olan online oyunlarin hepsinde var bu demek istediginiz ve bu yoldan da devam ediyorlar artik cunku az ugrasa fazla getiri sagliyor. Ornek vericek olursa benim de ilgi alanim Call of Duty tarafinaydi yillar icerisindeki degisimi git gide kotuye gidiyor, ozellikel warzone tarafi bence ciktigi ilk iki sezon ile simdi arasinda hic fark yok, bu tarz oyunlarida bu yola surukleyen ve secmesini zorlayan oyun fornite oldu. Ozellikle Rainbow icinde bunu soyleyebilirim, oyu Amerika'da ki Eren E-Sporcular sekillendiriyor ne isterlerse o oluyor hatta genele baktigimiz zamanda bu sadece Turkiye icin degil oyun firmalarai Amerika pazarina her zaman daha sicak bakiyorlar ve en fazla getiriyide oradan aliyorlar, Amerikali ergen oyunu sevip deli gibi para yatiriyor ve her devam oyununu aldigi icin, oyun yapimcilarida basta dedigim gibi eskisi kadar buyuk ozen vermiyorlar bu kategori altinda ki oyunlara (Kategori: bu tarz micro transaction iceren oyunlar veya populer ve seri devamliligi olan online oyunlarin hepsinde var)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Fifa yeni adiyla FC'de buna dahil simdi Turkiye pazarindaki agirligini ve her sene cikan oyunlarini alan bir topluluk oldugumuz icin adamlar Turkce Spiker getiriyor cunku baymaya basladi oyun diye tahmin ediyorum, cevremde oynayan insanlari gordukce, simdi ise milli duygularimizi somurerek bu yeni cikanda da guzel bir satis yapicaklar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Futbolu'un yeri farkli tamam gerecege bagli ilerliyor, takimlar degisiyor, oyuncular degisiyor ama bir savas oyunu icinde boyle yenisi ciktikca mekanik degisiyor, grafik degisiyor, o degisiyor bu degisiyor ama sahsen ben her sana devami cikan bir savas oyununu bu saydiklarim degisse bile almam, donanim parcasi gibi dusunuyorum 2-3 senede bir alirim yani, tabii artik firmalarda akillandi yenisi cikinca eskisinin fisini tamamen cekiyorla yada dedigim gibi tum topluluk yeni oyuna gecince eskisinde adam akilli oyuncuda kalmiyor ornek vericek olursak BF42 bir aralar cross-playi kapatmistim ayarlardan 1 hafta oyunu oynayamadim oyuncu yok diye bende benim oyun bozuldu, internette bir problem var sanmistim, megersem PC'de oynayan yokmus, cross-playi bir actim oyuncu doldu tasti, BF42 daha yeni bir oyun ama 1 ve 5'in yerini dolduramayinca PC portunda oyuncu kalmiyor dogal olarak.