Yardım Sizce Elden ring nightreign tek kişi oynanır mı

YazılımKafa

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,033
Tek kişilik oynandığını biliyorum. Sizce oynanır mı o açıdan sordum. Oyunun iyiliği kötülüğü kısmından bahsetmiyorum. Her türlü oynayacağımda tek kişi nasıl oluyor

Tek kişilik oynandığını biliyorum. Sizce oynanır mı o açıdan sordum. Oyunun iyiliği kötülüğü kısmından bahsetmiyorum. Her türlü oynayacağımda tek kişi nasıl oluyor
Bence oynanmaz son 4 bosun tek başına çok zorladığını duydum

Oynanır ama orjinal Elden Ringden cok daha zor oluyor o şekilde. Bossların HP ler oyuncu sayısına göre inip çıkıyor fakat boss moveset ve abilityleri hala 3 kişiye göre ayarlı oluyor. Yani kurt boss teksen bile 3 e bölünüyor, 3 playerda farkli targetlara gidebilirken teksen hepsi sana odaklaniyor, yani biraz mazoşistsen tek de keyifli olur :) Millet sonucta orjinal Elden Ring i 1 hit bile almadan bitiriyodu, kişisel tercihlere kalmış bir durum tamamen.

20 saatten fazla random oyuncularla eşleşerek oynadım. İlk Night Lord'u anca geçtik. Tek oynuyor olsam halen gitgudlanıyor olurdum muhtemelen. Ama maymunlarla eşleşe eşleşe tek oynamaya alıştım ve artık doğru düzgün flask bile kullanmadan (az biraz da oyunu bilen tiplerle eşleşmek şartıyla) ilk night lordu geçecek seviyeye geldim. Yeterince sabrınız varsa uzun da sürse tek bitirirsiniz.

Geri