YazılımKafa
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,033
Tek kişilik oynandığını biliyorum. Sizce oynanır mı o açıdan sordum. Oyunun iyiliği kötülüğü kısmından bahsetmiyorum. Her türlü oynayacağımda tek kişi nasıl oluyor
Bence oynanmaz son 4 bosun tek başına çok zorladığını duydumTek kişilik oynandığını biliyorum. Sizce oynanır mı o açıdan sordum. Oyunun iyiliği kötülüğü kısmından bahsetmiyorum. Her türlü oynayacağımda tek kişi nasıl oluyor
Tek kişiyken sonradan 3 kişiliğe çevirebiliyor muyuzBence oynanmaz son 4 bosun tek başına çok zorladığını duydum
BilmiyorumTek kişiyken sonradan 3 kişiliğe çevirebiliyor muyuz
Bilmiyorum
Playstationda satın aldım. Bakalım keyifli olacak mıOynanır abi vaktin varsa
İyi oyunlar geri dönüş yaparsanız sevinirim bende alacağım ona görePlaystationda satın aldım. Bakalım keyifli olacak mı
Oynanır ama orjinal Elden Ringden cok daha zor oluyor o şekilde. Bossların HP ler oyuncu sayısına göre inip çıkıyor fakat boss moveset ve abilityleri hala 3 kişiye göre ayarlı oluyor. Yani kurt boss teksen bile 3 e bölünüyor, 3 playerda farkli targetlara gidebilirken teksen hepsi sana odaklaniyor, yani biraz mazoşistsen tek de keyifli olurTek kişilik oynandığını biliyorum. Sizce oynanır mı o açıdan sordum. Oyunun iyiliği kötülüğü kısmından bahsetmiyorum. Her türlü oynayacağımda tek kişi nasıl oluyor