Öneri Sizce hangi interneti kullanmalıyım?

Dušan Tadić

80+ Silver
Reaksiyon skoru
10,743
Aklımda olan firmalar ve bana uygun internet hızındaki fiyatları aşağıya yazıyorum. Altyapım 79-81 mbps destekliyor.

Millenicom > 75 mbps - 189₺
Türknet > 100 mbps'e kadar 249₺
Türk Telekom > 50 mbps - ilk 12 ay 200, 18 ay 400₺ (cüzi bir ücrete 75 mpbs'e geçebileceğimi söylediler.)
Superonline > 100 mbps - 240₺
Netspeed > 100 mbps - 214₺

Superonline ve Türk Telekom taahhütlü, diğer firmalar taahhütsüz.

Sizce bunların içinde en mantıklısı hangisi, düşük ping ve kesintisiz internet için en iyisi hangisidir?

Aklımda olan firmalar ve bana uygun internet hızındaki fiyatları aşağıya yazıyorum. Altyapım 79-81 mbps destekliyor.

Türk Telekom > 50 mbps - ilk 12 ay 200, 18 ay 400₺ (cüzi bir ücrete 75 mpbs'e geçebileceğimi söylediler.)

Sizce bunların içinde en mantıklısı hangisi, düşük ping ve kesintisiz internet için en iyisi hangisidir?
Türk Telekom en iyisi diye düşünüyorum ama 400 de çok ya daha ucuza yok mu telekomda?

100Mbps 249.90 TL FixNET Önermekteyim. Kocaeli iseniz 100Mbps Tbtnet önermekteyim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Türk Telekom en iyisi diye düşünüyorum ama 400 de çok ya daha ucuza yok mu telekomda?
400TL Oldu neresi iyi hocam? Alternati firma tekrar zam yapsa örnek fixnet bence 300 350 olsa bile tt gine pahalı bence. Özellikle fiberde daha da pahalı router ücreti genelde yok paket içinde

Yok maalesef ama ilk 6 ay 200₺ değil de ilk 12 ay 200₺ de olabilir. Bunu da değerlendirerek hangisini tavsiye edersin?
TT Dün gece mi ne zam yaptı sitedeki fiyat harici fiyat sunmuyorlarmış sanırım tt önermem fiyatan ve yurtdışı pingden. S0l firmasınıda önermem sansür olayından.

TT Dün gece mi ne zam yaptı sitedeki fiyat harici fiyat sunmuyorlarmış sanırım tt önermem fiyatan ve yurtdışı pingden. S0l firmasınıda önermem sansür olayından.
Evet ya, müşteri temsilcisi da bugün zam yaptık dedi, keşke dün baksaymışım dedim.

Bizim evde Türk Telekom'un 1000MBPS altyapısı var. Geçmeyi düşündüm 550 600 TL dediler halihazırda kullandığım Kablonet'ten devam ettim. 100/20 kullanıyorum 2 yul taahhüt yaptım ilk 12 ay 234TL diğer 12 ay 284.

İlk 6 ay 200 o paket. Valla bilemedim yani 6 ay sonra zaten taahhüt olmayanlar da en az 300 olur. Ama yine de 100TL fark çok gibi. Superonline ile konuşulabilir ama o da türk telekom kadar iyi hizmet veremeyebilir.
Diğerleri iyi değil mi hocam? Forumda çok fazla millenicom öven gördüm.

Bizim evde Türk Telekom'un 1000MBPS altyapısı var. Geçmeyi düşündüm 550 600 TL dediler halihazırda kullandığım Kablonet'ten devam ettim. 100/20 kullanıyorum 2 yul taahhüt yaptım ilk 12 ay 234TL diğer 12 ay 284.
Memnun musun?

Evet ya, müşteri temsilcisi da bugün zam yaptık dedi, keşke dün baksaymışım dedim.
Hocam çok soylendi zam geliyor gelcek denildi ama cok gelmez diye düşündü insanlar sanırım. Sozleşmesiz firmalara bakın hocam bence zam gelirse 3 ay sonra gine firma değiştir ama zam yapmış firmalara yonelin ve e-devlet abonelik imkanı sunan firmalara bakıp lg sayfalı firmalara bakın.

Diğerleri iyi değil mi hocam? Forumda çok fazla millenicom öven gördüm.

Memnun musun?
Millenicom için sitede yazandan daha pahalı diyorlar. Tam fiyatı bilmiyorum.

Netspeed ve Türknet ise bizzat kullanıp saçma sapan sorunlar yaşadıktan sonra koşarak kaçtığım 2 firmadır. Rezalet değiller ama bir sorun yaşayınca çözüm sağlayamıyorlar.

Geri