Üç noktaya tıkla çıkan gülen yüze bas oradan emoji seçbir şey sorcam sondaki emoji nasıl yapılıyor
Yapcak bişey yok başarıyı istiyorsak elimizi taşın altına sokmalıyızla çok pahalı
knk şimdi ozaman anlatmaya başlıyorum. bu dediğim raketlerin öncelikle ortası sadece odun değil ilk raketin 2 kat karbonu 5 kat farklı tahtası var ve bu tahtalar hızı artırmak için özel olarak seçiliyor 2. bu raketler federasyon onaylı yani turnuvalarda kullanılabilir. 3. sü lastikler ve süngerlerin özel teknolojileri var mesela anti lastik spini engeller yansıtır pütür defans içindir sünger ise hızı ve kontrolü belirler lastik ise kontrol ile spini belirler ve bunlar başlangıç seviyesinin üstü herkes için önemli spin çakmak için hız ve kontrol defans için aşırı önemli (hız çakmak için de önemli) yani kısacası raket masa tenisinde en önemli şey.yani bir rakete bu kadar fazla ortası odun vuruş kısımları plastik 50 TL lik birşeyden ne kadar farkı olabilir malzeme olarak kullanılan materyal belli
ama yinede alıcaksan 2 Raket.
benim 20 tl vardı gittim petrol mağazasına noodle aldım 3 liraya 17 tl kaldı kaç tane pinpon raket alırımÜç noktaya tıkla çıkan gülen yüze bas oradan emoji seç
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yapcak bişey yok başarıyı istiyorsak elimizi taşın altına sokmalıyız
2 TL daha ekleyebilirsen bunu alırsınbenim 20 TL vardı gittim petrol mağazasına noodle aldım 3 liraya 17 TL kaldı kaç tane pinpon raket alırım
ya kardeşim dalga geçme ben klüpte müsabakaya çıkıyorum sen bana 1 tl ye raket ayağı yapıyosun adamda combo timo boll alc + rozena + andro rasanter r53 varken ben o adama bakkal raketiyle nası karşılık veriyim zaten o rakette onay yok giremem maçabenim 20 TL vardı gittim petrol mağazasına noodle aldım 3 liraya 17 TL kaldı kaç tane pinpon raket alırım
2 kaliteli gibiya kardeşim dalga geçme ben klüpte müsabakaya çıkıyorum sen bana 1 TL ye raket ayağı yapıyosun adamda combo timo boll alc + rozena + andro rasanter r53 varken ben o adama bakkal raketiyle nası karşılık veriyim zaten o rakette onay yok giremem maça
F/P mı ab2 TL daha ekleyebilirsen bunu alırsın
(3 tanede topu var haa)
hmm anladım raketin bile birsürü teknolojisi varmışknk şimdi ozaman anlatmaya başlıyorum. bu dediğim raketlerin öncelikle ortası sadece odun değil ilk raketin 2 kat karbonu 5 kat farklı tahtası var ve bu tahtalar hızı artırmak için özel olarak seçiliyor 2. bu raketler federasyon onaylı yani turnuvalarda kullanılabilir. 3. sü lastikler ve süngerlerin özel teknolojileri var mesela anti lastik spini engeller yansıtır pütür defans içindir sünger ise hızı ve kontrolü belirler lastik ise kontrol ile spini belirler ve bunlar başlangıç seviyesinin üstü herkes için önemli spin çakmak için hız ve kontrol defans için aşırı önemli (hız çakmak için de önemli) yani kısacası raket masa tenisinde en önemli şey.
Hee sen f/p istiyorsun o zaman elini taşın altına koycan kardeş bunu alcan2 kaliteli gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:
F/P mı ab
Hemen soyulacak gibi duruyorHee sen f/p istiyorsun o zaman elini taşın altına koycan kardeş bunu alcan
Hee sen f/p istiyorsun o zaman elini taşın altına koycan kardeş bunu alcan
Aynen knk 1 milyoncudan tahtasını alalımBunlar niye bu kadar pahalı babam aynılarını 1 milyonculardan buluyor
Oğlum bunları almayınasıl fp 13 TL + 3 top son bir ürün oda konu sahibineMasa Tenisi Raketi Çeşitleri ve Fiyatları - n11
Masa Tenis Raketi ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Masa Tenis Raketi çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com