byaltekin
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 20
- İsim
- Sümer
Herkese merhabalar.
Yine çöp bir cuma yine çöp bir friday etkinliği. Daha fazla beklemeden orta halli bir sistem almak istiyorum.
30K Bütceniz var siz olsanız hangi sistemi seçerdiniz ya da hangi özelleştirmelerle mantıklı hale getirebiliriz sistemi.
Oyunlarla çok uğraşmıyorum ara sıra oyun oynarım. fps hastası değilim akıcı olması benim açımdan yeterli. Genelde yazılım ağırlıklı çalışıyorum. Max android studio ya da creative cloud kullanıyorum.
Tecrübeli arkadaşlardan fikirler bekliyorum.
Yine çöp bir cuma yine çöp bir friday etkinliği. Daha fazla beklemeden orta halli bir sistem almak istiyorum.
30K Bütceniz var siz olsanız hangi sistemi seçerdiniz ya da hangi özelleştirmelerle mantıklı hale getirebiliriz sistemi.
Oyunlarla çok uğraşmıyorum ara sıra oyun oynarım. fps hastası değilim akıcı olması benim açımdan yeterli. Genelde yazılım ağırlıklı çalışıyorum. Max android studio ya da creative cloud kullanıyorum.
Tecrübeli arkadaşlardan fikirler bekliyorum.
PC HOCASI-GG9 / AMD Ryzen 5 7500F TRAY / ASUS DUAL Radeon RX 7700 XT OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
PC HOCASI-GG9 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Sistem Tavsiyesidir. AMD Ryzen 5 7500F ve ASUS RX 7700 XT ile oluşturulmuştur.
www.gaming.gen.tr