Kadir_1987
80+ Silver
Peki olması gereken fiyat aralıkları nedir ? Ya da bu kartları satın almak istesek uygun fiyatlısını nereden bulabiliriz ? Varmı bilginiz ?gbyte 2060 ısı sorunlarının olduğunu bir kaç forumda okumuştum ben olsam asus modelini alırım
gigabyte modeli 5500tl ye forumda satan gördüm letgo ilanda eklemiş fiyatı uygundu 2. el kısmına bakın bulursunuz oradaPeki olması gereken fiyat aralıkları nedir ? Ya da bu kartları satın almak istesek uygun fiyatlısını nereden bulabiliriz ? Varmı bilginiz ?
2. El - Amazon olabilir.Peki olması gereken fiyat aralıkları nedir ? Ya da bu kartları satın almak istesek uygun fiyatlısını nereden bulabiliriz ? Varmı bilginiz ?
Peki amazon'un türkiye tarafını mı avrupa taraflarına mı bakmam gerekir ve eğer avrupa taraflarından hangi ülkeden almam gerekir ?2. El - Amazon olabilir.
Ben Gigabyte modelini tercih ederdim.
Türkiye de pek düzgün fiyata bulamazsınız.Peki amazon'un türkiye tarafını mı avrupa taraflarına mı bakmam gerekir ve eğer avrupa taraflarından hangi ülkeden almam gerekir ?
Saygılar
Bu kartların garanti süresi ne kadar ise uluslararası aktif bir şekilde geçmektedir dimi ?Türkiye de pek düzgün fiyata bulamazsınız.
Amazon JP - UK - US gibi sitelerde denk gelebilir
Yurtdışından getirilen kartlar da gümrük kısmından bahsediyorsanız , sorunsuz bir şekilde geçiyor (Satıcı Amazon olursa çok daha iyi olur)Bu kartların garanti süresi ne kadar ise uluslararası aktif bir şekilde geçmektedir dimi ?
Peki şimdi bazı satan arkadaşlar var.Yurtdışından getirilen kartlar da gümrük kısmından bahsediyorsanız , sorunsuz bir şekilde geçiyor (Satıcı Amazon olursa çok daha iyi olur)
Yurtdışı ürünler de garanti yok diye biliyorum
Neden diğerleri değil de rog strix oldugundan da bahsedermisiniz rica etsem ?Asus'un Rog Strix serisine bakın bence.