hasanreiz42
80+
- Reaksiyon skoru
- 57
AMD ekran kartı olarak bir seçenek değildir. Bedavada verseler kasaya sokulmaz. Bütçe durumuna göre tabii ki 5070 ti iyi seçim
aynen kanka sen 5070 al boşver amdyi garanti olur en azından amdye bulaşma.hangisi daha iyi ?
o zaman 9070 xt alıyorum daha fazla savunan oldumanyak mısınız olum 9070xt elemanın aklını karıştırmayın5070 ti dese tamam da ..
iyi ki 850w almışım o zaman indirimdenpsu açısından daha masraflı 9070 xt iyi 750w ya da 850w psu varsa 9070 xt al 850w daha iyi olur uzun vadede
9070 xt yapıştır hiç düşünme para yetiyosa 5070 tiiyi ki 850w almışım o zaman indirimden
beyaz sisitem yaptığım için beyaz ekran kartı almam gerek şu model alıcam yüksek ihtimalle9070 xt yapıştır hiç düşünme para yetiyosa 5070 ti
5070 ti rt performansında biraz daha iyi
Eskisi kadar kötü değil iş kısmında , yayın açabilir , render gibi işler yapabilirsin yani.9070 xt yapıştır hiç düşünme para yetiyosa 5070 ti
5070 ti rt performansında biraz daha iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ben alacağım vakit uzun süre kullanmak istediğim için üst model almak istedim almak istediğim 5070 ti 53k olduğu için nitro+ 9070xt seçmiştim memnunum sadece oyunda işine yarıyor tek eksisi o
pure alacağına nitro+ al daha iyi bence beyaz kasaya çok yakışıryani
beyaz sisitem yaptığım için beyaz ekran kartı almam gerek şu model alıcam yüksek ihtimalle
SAPPHIRE PURE AMD RADEON™ RX 9070 XT GAMING OC 16GB DUAL HDMI/DUAL DP : Amazon.com.tr: Bilgisayar
SAPPHIRE PURE AMD RADEON™ RX 9070 XT GAMING OC 16GB DUAL HDMI/DUAL DP : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
GALAX GeForce RTX 5070 Ti 1-Click OC White 16GB GDDR7 256 Bit DLSS 4 Ekran Kartı Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayar
GALAX GeForce RTX 5070 Ti 1-Click OC White 16GB GDDR7 256 Bit DLSS 4 Ekran Kartı Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
arada 5 k fark var o da beni yorar artık diye düşünüyorum
geçende 50 serisi amdden daha fazla driver sorunu yaşıyodu 582 mi neydi hemen unuttuk onlarıNvidia en stabili ama amd de fena değil sorun yaşama olasılığınız çok çok az. Teknoloji olarak amd geliştirdi kendini ve o eski kartlar gibi değil şimdikiler. Ben olsam şansıma güvenir 9070xt alırdım ama siz %100 garanticiyseniz nvidia size daha uygun olur zira amd alıp bir sorun yaşarsanız hayatı sorgulama evresine geçiyorsunuz![]()
daha önce en belalı kart olan rx6500 kullandım hayatımı kararttı ama ben bir şans daha vererek rx7700xt nitro plus aldım hiç problem yaşamadım nerdeyse bi tek bu sabah pc bi ekran kartını görmedi sonra gördü güncel değil dedi amdnin yazılımını sildim yükledim düzeldiNvidia en stabili ama amd de fena değil sorun yaşama olasılığınız çok çok az. Teknoloji olarak amd geliştirdi kendini ve o eski kartlar gibi değil şimdikiler. Ben olsam şansıma güvenir 9070xt alırdım ama siz %100 garanticiyseniz nvidia size daha uygun olur zira amd alıp bir sorun yaşarsanız hayatı sorgulama evresine geçiyorsunuz![]()